Manga: Private Prince

Manga: Private Prince Miyako Sakuragawa is een student op Eito University. Miyako schrijft een soort werkstuk over koningin Ritsuko de overgrootmoeder van de prins van Estolia. Als Miyako er dan achterkomt dat de prins naar haar universiteit komt als student grijpt ze haar kans om een intervieuw over zijn grootmoeder met hem te hebben. maar of dit nou zo'n goed idee was...

Het verhaal

Miyako Sakuragawa is een student op Eito University en schrijft een soort werkstuk over koningin Ritsuko. Koningin Ritsuko is de overgrootmoeder van de prins van Estolia en als ze er achterkomt dat hij als student naar haar universiteit komt moet en zal ze een interview me hem hebben over zijn overgrootmoeder. Als ze dan met behulp van de vader van haar beste vriendin in de buurt van hem weet te komen en onder uitgaat word ze door hem geholpen en brengt hij haar naar zijn kamer. Miyako die bewusteloos is word een tijdje later wakker en komt tot de conclusie dat ze in de kamer van prins Wilfred is. Ze ziet dit als haar kans om eindelijk met hem te kunnen praten alleen denkt hij daar anders over. Miyako komt er achter dat hij erg gesteld is op vrouwen met grote borsten en dan ook niks liever wilt dan met hun naar bed gaan. iets wat hij dan ook maar al te graag afdwingt. Als hij haar de volgende dag dan vraagt om vrienden te worden is dat een grote schok maar zegt ze geen nee.

Als Miyako na haar werk voor de tweede keer flauw valt en weer word ''gered'' door de Wilfred staat hij stom verbaast als ze hem weer compleet negeert en het alleen maar over zijn overgrootmoeder heeft. Als straf kust hij haar en zegt dat ze alles over zijn overgrootmoeder te weten krijgt als ze verliefd op hem word. Na dit te hebben gezegd verdwijnt Miyako boos naar huis en begint de volgende dag de hel pas echt. Wilfred heeft er namelijk zijn doel van gemaakt om haar verliefd op hem te laten worden en doet er dan ook alles aan. inclusief haar eten met haar delen en haar door middel van chantage zo ver krijgen dat ze al die dingen toe staat. Als hij dan opeens voor haar deur staat en erachter komt hoe klein ze woont vraagt hij waarom ze niet bij haar ouders is blijven wonen. Miyako verteld hem dat haar moeder het niet eens van met haar keuze en wil dat ze het hotel dat ze hebben overneemt. Omdat miyako dit niet wil is ze op zichzelf gaan wonen zodat ze kon gaan studeren wat ze leuk vind. Wilfred die het echter niet kan verdragen dat ze in zo'n klein huis woont besluit een hartig woordje met haar moeder te gaan praten en uiteindelijk weet hij het voor elkaar te krijgen dat ze thuis mag wonen en gewoon mag studeren. Echter heeft hij er zelf ook voor gezorgd dat hij in het hotel kan slapen waardoor Miyako dag en nacht aan hem vast zit.

Als Miyako en Wilfred al een tijdje onder het zelfde dak wonen en Miyako al een hele tijd hem moet bedienen weet Wilfred op een avond met een trucje Miyako in zijn bed te krijgen. Ze doen het voor de eerste keer en als Miyako de volgende dag wakker word en er achter komt wat er is gebeurd flipt ze. Ze tracht zo normaal mogelijk te doen maar realiseert dat ze verliefd op hem begint te worden. Als haar moeder daar ook achter begint te komen stuurt ze Miyako samen met de kok naar een vaste klant van hun die ziek op bed ligt. na een lange reis komt Miyako er achter dat ze met de kok een kamer moet delen met een tweepersoonsbed. De kok die verliefd op haar is probeert haar zo ver te krijgen dat ze voor hem kiest en niet voor de prins. Zijn woorden kwetsen Miyako zo erg dat ze uiteindelijk begint te huilen en hij haar met rust laat. Als ze de volgende dag dan terug komen in het hotel word ze als eerst geconfronteerd met Wilfred die wilde weten waar ze was gebleven. Als ze vraagt of hij dat niet te horen heeft gekregen laat ze hem met zijn onbeantwoorde vraag achter en glipt snel weg om haar moeder verslag uit te brengen. Als Wilfred haar dan uiteindelijk er mee confronteert dat ze hem leuk vind en kust stort ze huilen in. Als ze hem dan verteld dat ze inderdaad op hem verliefd is slaat zijn humeur om en helpt hij haar overeind waarna hij haar meeneemt naar zijn land om haar voor te stellen aan zijn ouders en broer.

In Estolia aangekomen ontmoet Miyako als eerste Wilfred's broer die zoveel op Wilfred lijkt dat ze hem eerst voor Wilfred aanziet. Als ze er dan achterkomt dat het Wilfred niet is maar zijn broer is ze eerst verbaasd maar als ze er dan iets later achterkomt dat hij tevens geschiedenis studeert en haar heel veel over zijn overgrootmoeder kan vertellen heeft hij volledig haar aandacht iets wat Wilfred mateloos irriteert. Als ze alle dagen die ze in Estolia zijn dan optrekt met zijn Broer word Wilfred vreselijk boos omdat hij zijn broer alweer zijn vriendin ziet inpikken. Als Wilfred dan op een middag flipt als ze weer met zijn broer is krijgt ze door wat er speelt. Ze probeert om met Wilfred te praten wat een onmogelijke taak lijkt te zijn. Wilfred negeert haar namelijk straal. Als ze dan niet meer weet wat ze moet doen weet ze Robert over te halen om haar 's avonds laat naar Wilfred's huis te rijden. Wilfred wil haar nog steeds negeren maar geeft zich gewonnen als ze zich uitkleed en naakt voor hem gaat staan. zoals ze zelf zegt is dat de enige manier om zijn aandacht te krijgen. Als ze dan begint te niezen omdat het zo koud is en vraagt of hij een zakdoek is schiet Wilfred in de lach en kan niet meer stoppen. Als Miyako dan zegt dat ze weer gaat trekt Wilfred zichzelf weer in het gareel en liggen ze iets later samen in zijn bed. Wilfred zegt dat ze moet praten over het geen waar ze het over wilt hebben en als ze dan begint en Wilfred raakt met haar woorden vergeeft hij haar volledig.

Als Wilfred voor iets belangrijks terug moet naar Estolia en daar word gezien op een bal met een mooie vrouw denkt de hele Japanse gemeenschap meteen dat het zijn verloofde is. Dit zet echter vraagtekens bij de relatie van Wilfred en Miyako omdat deze twee zouden gaan trouwen. Miyako die het stuk in de Japanse krant leest weet zich geen raad en belt Wilfred op. Als die dan zegt dat het stuk in de krant klopt en het inderdaad een verloofd is vat Miyako dit op als het feit dat het zijn verloofde is. Miyako wilt hem niet meer spreken en weet niet meer wat ze moet doen. Haar mooie leven lijkt wel in stukken uiteen te vallen. Als Wilfred dan in Japan terug komt om Miyako te zien omdat hij niet snapt wat er is mis gegaan word hij door haar moeder begroet met een emmer koud water en de woorden ''verdwijn je hebt haar al genoeg pijn gedaan.'' Wilfred gaat inderdaad weg en komt 's avonds weer terug waar hij word gezien door Miyako's vader en word binnen gelaten. Wilfred legt alles uit en verteld Miyako dat hij in haar familie wilt trouwen omdat het andersom niet zal lukken door een van de regels van Estolia. Deze regel zorgt er namelijk voor dat het zo goed als onmogelijk is om als gewone prins te trouwen voor de kroonprins. Als Wilfred na dat hij met Miyako naar bed is geweest een zwangerschapt test in Miyako's kamer vind dwingt hij haar die te gebruiken. Als er dan uitkomt dat ze zwanger is ziet Wilfred het weer heel zonnig in. Nu moeten ze hun namelijk wel laten trouwen. Als alles voor de bruiloft dan is geregeld en Miyako en Wilfred iets later naar het ziekenhuis gaan om te kijken hoe het met haar zwangerschap gaat verteld de arts haar dat ze niet zwanger is. Echter kan de trouwerij nu nog moeilijk worden afgezegd waardoor ze uiteindelijk toch trouwen. Een paar maanden later krijgen Miyako's vrienden en familie een kaartje binnen. Miyako is nu echt zwanger.

De Personages

Miyako Sakuragawa

Miyako Sakuragawa is eigenlijk een doodnormale student. Haar moeder is in het bezit van een oud Japans hotel en wilt maar al te graag dat Miyako die overneemt. Miyako wilt dit echter niet waardoor ze op zichzelf is gaan wonen en zo de studie kan volgen die ze wilt. Op haar universiteit leert ze Wilfred kennen en word ze uiteindelijk verliefd op hem. Miyako noemt Wilfred over het algemeen altijd Will. Zelf word Miyako vaak Mevrouw meloenen genoemd omdat ze vreselijk grote borsten heeft.

Wilfred Enrique Ritsuka Estol

Wilfred is de Prins van Estolia en komt als uitwisselingsstudent naar Japan toe. Daar ontmoet hij Miyako die zijn aandacht trekt door het feit dat het haar helemaal niks doet dat hij prins is. Dit interesseert hem dusdanig dat hij er zijn doel van maakt om haar verliefd op hem te laten worden. Ook trekt Miyako zijn aandacht omdat ze grote borsten heeft iets waar Wilfred een zwak voor heeft. Wilfred geeft haar aan het begin dan ook de naam mevrouw meloenen of zoals op zijn engels gezegd Miss Melons. Wilfred word door Miyako voornamelijk Will genoemd en is vreselijk populair onder de Japanse vrouwen en meisjes.

Robert

Robert is de bediende van Wilfred en later ook die van Miyako. Hij noemt Miyako mevrouw meloenen en stopt hier pas mee als ze met Wilfred is getrouwd. Robert heeft zelf ook adellijk bloed in zich en zijn familie is altijd de belangrijkste bediende geweest van de koninklijke familie. De zus van Wilfred lijkt verliefd op hem te zijn. Iets wat duidelijk maar van een kant komt.

De Manga

De manga is geschreven door Enjouji Maki en begon in het jaar 2005 en eindigde in 2007. De manga bestaat uit 5 volumes bestaand uit 24 hoofdstukken. In de laatste volume is ook nog een kleine extra te vinden wat. De manga is uitgegeven door Shogakukan en was maandelijks in hun blad Petit comic te lezen.
© 2011 - 2024 Savieralover, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Manga & Anime: Een nieuwe cult die de wereld veroverdOver de hele wereld kennen mensen het fenomeen, van Noorwegen tot Zuid-Afrika: Manga en anime, Japanse strips en de gean…
Wat is beybladen en waar komt het vandaan?Bij de kinderen onder ons is een beyblade wel bekend, maar als leraar of ouder is het soms heel moeilijk om telkens mee…
Manga: Ichigo 100%Ichigo 100% is een manga/anime die gaat over een jongen die op 4 meisjes valt. Deze 4 meisjes vallen ook op hem. Hij wil…
Samenwerkingsmodellen voor het ontwikkelen van vastgoedSamenwerkingsmodellen voor het ontwikkelen van vastgoedDe bedragen die benodigd zijn voor het ontwikkelen van vastgoed zijn vaak zo groot dat het zo goed als onmogelijk is voo…

Goscinny, de scenarist achter 'Asterix en Obelix'René Goscinny is in de geschiedenis van de Franse stripverhalen onmisbaar. Samen met Uderzo was hij de bedenker van de w…
Death Note (Desu Nota)Death Note (Desu Nota)Death Note is een manga/anime serie. (Japanse strips). Het is een spannende serie over leven en dood. De hoofdpersoon Li…
Bronnen en referenties
  • Myanimelist.com
  • Mangareader.net
  • Tvtropes.org
Savieralover (2 artikelen)
Gepubliceerd: 16-10-2011
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Strips
Bronnen en referenties: 3
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.