Krasloten: het Miljoenen Kraslot

Met krasloten een miljoen winnen? Het kan met het Miljoenen Kraslot! Met dit kraslot, dat voor € 10 verkrijgbaar is bij benzinestations, boekhandels, tabakswinkels en supermarkten, maak je kans op een van de 40 prijzen van 1 miljoen. Aanvankelijk zouden de 40 prijzen op 26 december 2009 getrokken worden, maar dit ging niet door. Het Miljoenen Kraslot wordt dus ook in 2010 gewoon nog verkocht.

Hoe werkt het krasloten van ‘Kras jezelf miljonair’?

Het 'Miljoenen kraslot' is in de winkel te koop voor € 10,- per stuk. In totaal bedraagt de oplage van dit ‘Miljoenen Kraslot’ 15 miljoen loten. Dit grote lot heeft in totaal drie spellen. Bij spel 2 en 3 zie je direct of je wat gewonnen hebt, bij spel 1 kras je een code waarmee je miljonair kunt worden. De verkoop van de Miljoenen krasloten loopt door tot in 2010.

Is de code op mijn 'Miljoenen kraslot' een van de winnende krasloten?

Krasspel 1: het TV scherm openkrassen om miljonair te worden

Bovenaan het Miljoenen Kraslot staat een grote (ultra) breedbeeld TV. Kras de kraslaag op het TV-scherm weg. Daaronder vind je een unieke code. Op de website van Krasloten of in bovenstaand pdf-bestand kun je zien of je met deze unieke code een van de prijswinnaars bent geworden. Bewaar het kraslot dus goed!

Krasspel 2: eerste kans op prijzen t/m € 10.000

Spel 2 bestaat uit 4 krasvakjes. Je begint met het eerste vakje, het ‘winnend symbool’: goud, munt, champagne, ster, diamant of geld. Vervolgens kras je de andere drie vakjes open. Indien één van de 3 andere vakjes hetzelfde symbool bevat als het ‘winnend symbool, dan win je het betreffende bedrag. Als hetzelfde symbool in meer dan één vakje overeen komt, win je het totaal van de bedragen.

Krasspel 3: tweede kans op prijzen t/m € 10.000

Spel 3 bestaat uit 6 krasvakjes. Je kunt alle vakjes tegelijkertijd – of één voor één, wat je wilt – openkrassen. Indien je drie keer hetzelfde bedrag openkrast, win je dat bedrag. De bedragen die je kunt winnen zijn € 5, € 10, € 20, € 50, € 100, € 450, € 1000, € 5.000 en € 10.000.

Wat is de winkans van het Miljoenen Kraslot

In totaal zijn er 3.8 miljoen prijzen te winnen, met een totale waarde van 108 miljoen euro. De winkans van het Miljoenen Kraslot komt daarmee op 1 op 3,89.

Let op: de bedragen vanaf € 1000 zijn bruto bedragen. Bovendien wordt er op alle prijzen boven de € 454 een kansspelbelasting van 29% geheven.

Hoeveel grote prijzen zijn er?

  • € 1000 – 3750 winnaars
  • € 5.000 – 50 winnaars
  • € 10.000 – 25 winnaars
  • € 50.000 – 10 winnaars
  • € 100.000 – 5 winnaars
  • € 1.000.000 – 40 winnaars

Lees verder

© 2009 - 2024 Michielonline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Winkansen kraslotenEén van de in Nederland legale gokspellen is de kraslot. Ze zijn te koop op alle verkooppunten van de Lotto en de Staats…
Leuke en originele kerstcadeaus om te geven!Leuke en originele kerstcadeaus om te geven!Elk jaar is het weer de vraag wat een leuk en origineel cadeau is om aan iemand te geven met kerstmis. December is de fe…
Wanneer vervalt een prijs in de loterij?Prijswinnaars moeten op vertoon van het lot een prijs incasseren. Onder andere bij de Postcode Loterij werkt dit anders.…
Posttips voor een militair op uitzendingPosttips voor een militair op uitzendingHet Nederlandse leger wordt redelijk vaak ingezet voor missies naar het buitenland. Voor zowel de militair als het thuis…

Toto spelen, het gokken op wedstrijden (Toto 13,Toto Select)Toto spelen, het gokken op wedstrijden (Toto 13,Toto Select)Toto is een gokspel waarbij je de uitslagen van voetbalwedstrijden goed moet voorspellen. De voornaamste Toto spellen zi…
Winkansen van Toto en Toto SelectWinkansen van Toto en Toto SelectTwee loterijen die gericht zijn op voetbal, zijn Toto en Toto Select van de Lotto. Dit gokspelletje kan gewonnen worden…
Bronnen en referenties
  • www.krasloten.nl
Reactie

Leny, 31-12-2009
Kan ik aub een antwoord via de mail krijgen op mijn vragen:
Hoe kan ik controleren of ik iets gewonnen heb buiten die 12 vermelde nummers?
het kan toch net zo zijn dat aan deze 12 nrs al die prijzen vast hangen?
kan ik die code ergens invullen om te checken of er een prijs op viel? Reactie infoteur, 31-12-2009
De beste manier om - bij twijfel - uit te vinden of er een prijs is gevallen op een bepaald lot, is het lot te laten scannen bij een van de verkooppunten van Krasloten.
Succes!

Michielonline (80 artikelen)
Laatste update: 31-07-2010
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Kansspelen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.