100 Floors Hints en oplossingen

100 Floors  Hints en oplossingen 100 Floors is een populair spelletje voor smartphones. Het valt te spelen op Android en Iphone toestellen. Er zijn 30 levels waarbij je een soort puzzeltje moet oplossen om het volgende level te halen. In dit artikel staan tips en hints voor de puzzeltjes. Ook vind je hier de oplossingen voor alle levels.

Inhoud


100 Floors is een game waarbij je met een lift, verdieping voor verdieping omhoog moet komen. Op elke verdieping wacht een kort puzzeltje op je. Zodra je het puzzeltje hebt opgelost gaat de lift open en kan je naar de volgende verdieping (het volgende level). Je lost de puzzeltjes op door elementen op je scherm te verslepen, aan te tikken of door je telefoon op een bepaalde manier te bewegen. Het is de bedoeling dat je de levels haalt door van alles te proberen, soms kan dat erg lang duren. Mocht je er niet uitkomen, dan vind je hieronder tips en hints voor alle levels. Mocht het dan nog niet lukken, dan staan onderaan dit artikel de oplossingen voor alle levels.

Hints en tips voor 100 Floors

Level 1:

Doe iets met het groene pijltje.

Level 2:

Doe iets met de prullenbak.

Level 3:

Maak een bepaalde beweging met je mobiel.

Level 4:

Probeer de deuren open te slepen.

Level 5:

Probeer de ladder om te laten vallen.

Level 6:

Doe iets met de plant en de lampjes.

Level 7:

Combineer het gebruik van de steen met het rode knopje.

Level 8:

De gorilla eet graag een banaan.

Level 9:

Je kunt op de 4 grote ronde cirkels klikken.

Level 10:

Maak de slang wakker.

Level 11:

Beweeg de telefoon.

Level 12:

Gebruik goede timing met de rode knoppen.

Level 13:

Gebruik de hamer die linksboven hangt.

Level 14:

Gebruik de vingerscanner.

Level 15:

De vier icoontjes bovenaan geven de cijfers weer. De symbooltjes geven weer welke cijfers je eigenlijk niet moet gebruiken.

Level 16:

Gebruik de schroevendraaier.

Level 17:

De lijnen op de liftdeuren geven aan in welk ritme het balletje op de knopjes moet liggen.

Level 18:

Alle lampjes moeten tegelijk aangaan.

Level 19:

De ruiten van de lift zijn te vies.

Level 20:

De lift moet gerepareerd worden met schroeven.

Level 21:

Het oog gaat dicht en open wanneer jij je telefoon op een bepaalde manier beweegt.

Level 22:

Op de muur staan letter weergegeven die de richting van vereiste bewegingen aangeven.

Level 23:

Gebruik je raster uit je gereedschappen voorraad.

Level 24:

Gebruik multitouch (twee vingers tegelijk op je touchscreen).

Level 25:

Gebruik het ritme dat je op de vloer ziet.

Level 26:

Let op de waardes van de vakjes. Waardes worden met een bepaald aantal vermenigvuldigd.

Level 27:

Eén van beide grijze blokken kan verschoven worden.

Level 28:

De puntjes boven de lift geven het ritme aan.

Level 29:

Er ligt een tijdbom.

Level 30:

Hoelaat is het?

Oplossingen en antwoorden voor alle 100 Floors levels (Cheats)

Level 1:

Druk op het groene pijltje.

Level 2:

Verschuif de prullenbak naar links. Klik op het groene driehoekje. Bij je attributen staat nu het groene driehoekje, selecteer deze en zet hem boven het rode driehoekje rechts van de lift.

Level 3:

Beweeg je mobiel van links naar rechts zoals aangegeven op de liftdeuren.

Level 4:

Sleep de deuren met twee vingers open tegelijkertijd. Eén vinger naar links en één vinger naar rechts.

Level 5:

Schudt je mobiel zodat de ladder omvalt.

Level 6:

Versleep de meest rechts plant naar links, klik op het lichtje daarachter. Klik vervolgens op lampje 2,4,6 (vanaf rechts geteld). En klik nog een keer op lampje 6.

Level 7:

Versleep de steen naar links tot aan het rode druk knopje, leg de steen dus op het knopje.

Level 8:

Versleep de fruit stukken, klik op de banaan. De banaan staat nu bij je attributen, selecteer deze en klik vervolgens op het hoofd van de gorilla.

Level 9:

Klik op alle 4 de knoppen 4x achter elkaar.

Level 10:

Schudt met je telefoon zodat de slang wegvalt. Sleep nu met je vinger over de pijl mee over de deur, doe dit meerdere keren indien nodig.

Level 11:

Zorg dat beide balletjes in het middelste gaatje komen daar je telefoon te kantelen. Houdt de balletje in het midden tot de 3 lampjes boven alle 3 branden.

Level 12:

Klik met de juiste timing op de rode knoppen zodat de groene balletjes het hele balkje vullen. Je kunt de knoppen om ste beurten doen.

Level 13:

Klik op de hamer linksboven en selecteer deze vervolgens om de muur door te slaan. Dit doe je door na het selecteren van de hamer op de muur te klikken (meerdere malen).

Level 14:

Houdt de handscanner rechts van de lift ingedrukt.

Level 15:

Type de code 1643 in.

Level 16:

Pak de schroevendraaier en selecteer deze. Klik dan op de schroeven, deze zullen los gaan. Klik vervolgens op het bruine raster.

Level 17:

De bal verplaatst zich door je telefoon naar links en rechts te kantelen. Leg de bal eerst 1x op de linkerknop, leg de bal dan 2x kort op de drukknop rechts, dan weer 3x links, dan weer 2x rechts.

Level 18:

De lampjes moeten aan op de volgende volgorde, linksonder, rechtsonder, linksmidden, rechtsmidden, linksboven.

Level 19:

Pak het doekje door er op te klikken en veeg de ruiten schoon nadat je het doekje ook geselecteerd hebt.

Level 20:

Klik op de schroef, sleep het gele bordje naar links, selecteer de schroef en klik op het gat rechtsonder bij de lift. Selecteer nu de schroevendraaier en klik op de schroef.

Level 21:

Zorg dat je de telefoon rechtop houdt. Dan blijft het oog open, dit moet je doen totdat alle lampjes branden boven de lift.

Level 22:

Sla met de hamer de rechts leeuw kapot. Hier staan de letter N E W S (Noord, Oost, West, Zuid). Sleep de rode deuren nu dus naar boven (noord), rechts (oost), links (west), zuid (omlaag).

Level 23:

Zet het licht aan met de schakelaar rechtsonder. Selecteer het raster en zet deze op de liftdeur. Klik vervolgens op de icoontjes in de volgende volgorde: rechtsonder, rechtsmidden, boven en linksonder.

Level 24:

Sleep met beide vingers tegelijk over de pijlen de stenen liftdeur omhoog.

Level 25:

Versleep de witte cirkeltjes op de rode balkjes. Zorg dat ze even hoog komen te zitten als de cirkels die op de grond liggen.

Level 26:

Zet de batterijen op de vakjes. Maak de goeie combinatie zodat de bovenste balk precies groen is. Alle batterijen moeten worden gebruikt.

Level 27:

Sleep het meest rechtse grijze blok aan de kant. Gebruik de hamer en sla op de muur daarachter. Gebruik nu de slinger die je net hebt gevonden en zet deze op de deur. Slinger de deur open in een gelijk tempo net zo lang totdat alle lichtjes boven de deur branden.

Level 28:

De puntjes boven de lift geven het ritme aan. Klik in dat ritme op de lift. Als je 2x achter elkaar moet klikken, zorg dan dat je beide keren klikt wanneer de deur nog kleur geeft. Wacht dan tot de deur grijs wordt en klik dan weer 3x wanneer de deur kleur heeft, enzovoort.

Level 29:

Leg de telefoon 5 seconden plat, de bom zal ontploffen.

Level 30:

Stel de klok in op de tijd hoe laat het bij jou is.
© 2012 - 2021 Ruttger, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, daardoor is de inhoud van artikelen mogelijk niet op alle punten actueel.
Gerelateerde artikelen
Cheats, hints, eastereggsCheats, hints, eastereggsCheats, hints en eastereggs (codes) zijn er voor bijna alle soorten games (spelletjes). Wat kun je met cheats, easteregg…
Tips, trucs en cheats voor Mario kart WIITips, trucs en cheats voor Mario kart WIIHier vind je verschillende tips, trucs en cheats voor Mario Kart WII. Door gebruik te maken van deze tips kun je nog sne…

Monopoly Deal, een leuk monopoly-kaartspelMonopoly Deal is een variant op het bekende monopoly spel. Een leuke variant. Het is een kaartspel waarbij het doel, het…
Aquarelleren, de materialenAquarelleren, de materialenMet aquarelverf kunnen mooie transparante effecten worden bereikt. Deze effecten zijn niet te evenaren met bijvoorbeeld…
Reactie

Indra, 23-12-2012
Ik heb de hint en de oplossing gelezen en ik weet wat ik moet doen maar als ik het probeer dan lukt het niet ik heb mijn gsm in alle richtingen gehouden maar het lukt niet kan iemand me helpen? Reactie infoteur, 24-12-2012
Ja dat is vervelend, bij welk level loop je precies vast?

Ruttger (31 artikelen)
Gepubliceerd: 18-06-2012
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Spellen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief en worden artikelen grotendeels niet meer geactualiseerd, daardoor is de inhoud van artikelen mogelijk niet op alle punten actueel. De mogelijkheid om te reageren is tevens uitgeschakeld.
Schrijf mee!