Speelgoedauto's voor meisjes

Speelgoedauto's voor meisjes Wie aan speelgoedauto’s denkt, denkt aan jongens. Toch zijn er verrassend veel meisjes die gek zijn op auto’s. Ze pakken de speelgoedauto’s van hun broertje af, roepen ‘broem broem’ of ‘auto!’ als ze een auto zien en staan met hun neus tegen het raam als de vuilniswagen langskomt om de containers te legen. Fabrikanten wisten dit allang en daarom zijn er volop meisjesauto’s te koop.

DUPLO

Lego DUPLO 10605 Doc McStuffins Rosie de Ambulance

Doc McStuffins (Speelgoeddokter) is een animatieserie over een meisje dat samen met haar speelgoedvriendjes speelgoed kan repareren. Eén van die speelgoedvriendjes is Rosie de Ambulance. Rosie is soms bang en kan in paniek raken als er een probleem is. Toch is ze altijd van de partij als er een speeltje hulp nodig heeft. Haar motto is: ‘ik ben er klaar voor’.

Bij de DUPLO speelset zit het karakter Dress Up Daisy, dat gebaseerd is op Barbie. Daisy trekt graag mooie kleren aan en draagt het liefst iedere dag iets anders. Daisy is lekker aan het rolschaatsen, maar dan valt ze! Rij snel naar haar toe met de Speelgoeddokter en Rosie de Ambulance. Zet de steen met de opdruk van Daisy op de behandeltafel en laat de Speelgoeddokter haar onderzoeken met haar magische stethoscoop. Draai dan de steen om en … het been van Daisy is genezen! Of ruk uit met Rosie de Ambulance en de Speelgoeddokter om van allerlei ander speelgoed te helpen.

Lego DUPLO 10807 Paardentrailer

Veel meisjes zijn gek op paarden. Is jouw paardenmeisje ook gek op auto’s? Maak haar dan blij met de paardentrailer van DUPLO.

Bouw de hindernis op en oefen voor de wedstrijd. Stoot je paard een balk van de hindernis? Bouw ‘m dan snel weer op en oefen verder. Zijn jullie er klaar voor? Bouw dan de auto en paardentrailer op en rij met je paard naar de wedstrijd. Vergeet niet om een baal hooi in de trailer te zetten voor onderweg!

PlayBIG Bloxx (Unico Plus)

Over PlayBIG Bloxx

PlayBIG Bloxx (ook bekend als Unico Plus) is imitatie-DUPLO voor meisjes. De bouwstenen en figuren passen op echte DUPLO. Het merk is vooral bekend van de Hello Kitty-bouwstenen, waar vaak roze auto’s of andere voertuigen bij zitten. Maar er zijn ook sets te koop van andere bekende karakters, zoals Peppa Pig. Verder zijn er speelsets te koop van de roze mini loopauto Leonie.

PlayBIG Bloxx Hello Kitty

Over Hello Kitty
Hello Kitty ziet er uit als een poesje, maar ze is eigenlijk een meisje. Ze woont in Londen, samen met haar ouders George en Mary White en Mimmy, haar tweelingzusje en beste vriendin. Haar hobby’s zijn koekjes bakken, piano spelen en nieuwe vrienden maken. Haar motto is dan ook: ‘je kunt nooit te veel vrienden hebben!’.

Hello Kitty Caravan
Bouw de auto en caravan op, koppel ze aan elkaar, laad de caravan in en ga kamperen met Hello Kitty, haar tweelingzusje Mimmy en hun vriend Tippy.

Hello Kitty IJssalon
Hello Kitty en haar vriendjes Tippy en Fifi zijn dol op ijsjes. Ze hebben zelfs hun eigen ijssalon! Ga lekker zitten en eet een ijsje in de schaduw van de parasol, of koop een ijsje bij de rijdende ijskraam van Hello Kitty.

Hello Kitty Op Safari of Mini Safari
Stap in de safariauto en rij samen met Hello Kitty en Tippy langs de wilde dieren van Afrika. Kom oog in oog te staan met een aap, giraffe, leeuw, nijlpaard en olifant. Laat één van de wilde dieren meerijden in de aanhangwagen, als je durft. Bij de Mini Safari speelset zitten alleen de safariauto met aanhangwagen, een olifant, een struik en twee blokken met afbeelding van voedsel erop. Neem de olifant mee in de aanhanger van je safariauto en vergeet niet om eten mee te nemen voor onderweg.

Hello Kitty Wasstraat
Rij de roze auto van Hello Kitty door de wasstraat en laat hem glimmen.

Hello Kitty Winkelcentrum
Hello Kitty heeft met haar vriendje Tippy, vriendinnetje Kathy en tweelingzusje Mimmy afgesproken in het winkelcentrum. Ze gaan lekker winkelen in vier grote winkels, die vol liggen met mooie spullen. Zet Hello Kitty in haar roze auto en rij met haar naar het winkelcentrum!

Hello Kitty School en Bus
Hello Kitty, Tippy en Fifi zijn onderweg naar school. Bouw dus snel de school op en zet de stoeltjes, tafeltjes en het schoolbord klaar. Zorg dat alles klaar staat voordat de schoolbus eraan komt!

Hello Kitty Mini Boerderij
Hello Kitty is hard aan het werk op de boerderij. Met haar trekker en aanhangwagen klaart ze iedere klus. Misschien heeft ze na het werk nog even tijd voor een ritje op haar witte pony?

PlayBIG Bloxx Peppa Pig

Over Peppa Pig
Peppa Pig is een animatieserie voor peuters die gaat over het biggenmeisje Peppa Pig, haar broertje George Pig en hun ouders Papa en Mama Pig. Peppa heeft veel vriendjes, die allemaal even oud zijn als zij. Alle vriendjes stellen een ander soort zoogdier voor. De vriendjes van haar broertje George zijn allemaal net zo klein als hij. De karakters wonen in huizen, dragen kleren en rijden in auto’s. Tegelijkertijd hebben ze ook eigenschappen van de dieren waarop ze gebaseerd zijn. De leden van de familie Pig knorren bijvoorbeeld tijdens het praten. De afleveringen gaan over alledaagse dingen, zoals op bezoek gaan bij opa en oma of naar de speeltuin gaan.

Peppa Pig Ziekenhuis
Spring snel met Peppa Pig in de ambulance en race ervandoor om de patiënt op te halen. Leg de patiënt voorzichtig op de brancard en breng hem/haar naar de behandelkamer. Papa Pig, Mama Pig en George Pig staan al klaar om de patiënt te onderzoeken en te helpen.

PlayBIG Bloxx Bobby-Cars

Over de Bobby-Car-serie
Een Bobby-Car is een loopauto. In de Bobby-Car-speelsets van PlayBIG Bloxx zitten miniatuur loopauto's, waaronder het roze autootje Leonie.

Bobby-Car Beauty Salon
Geef auto’s een schoonheidsbehandeling in de beauty salon van mini loopauto Leonie. Laat ze ontspannen en modieus gestyled weer naar buiten rijden. Tip: het roze autootje Leonie is ook los verkrijgbaar in de Bobby-Car Starter Set.

Mega Bloks First Builders (Fisher-Price)

Over Mega Bloks

Mega Bloks is het imitatie-LEGO-merk van Fisher-Price. Er zijn drie verschillende formaten Mega Bloks:
 • Groot; deze blokken heten Mega Bloks First Builders en zijn groter dan Duploblokken.
 • Medium; deze blokken passen op Duplo.
 • Klein; deze blokken passen op LEGO.

Mega Bloks First Builders heeft verschillende leuke bouwsets voor meisjes waar auto’s bij zitten.

Block Buddies Kleine Reis op de Weg

Klik Kleine Meid in haar roze auto en Kleine Kat in haar dito aanhangwagen. Ga met ze mee op avontuur!

Lil’ Vehicles Susie Schoolbus

Zet de buschauffeuse achter het stuur van de vrolijke, roze schoolbus Suzie. Pik alle leerlingen (los verkrijgbaar) op en zorg ervoor dat ze veilig en op tijd op school komen.

Lil’ Vehicles Catie Convertible

Catie Convertible is een roze sportauto met een vrolijk gezichtje. Zet haar bestuurster achter het stuur en zoef door de stad en door de velden. Schijnt de zon? Zet dan het dak open. Regent het? Laat het dak dan dicht, dan kun je er op bouwen.

Toet Toet Auto’s (Vtech)

Toet Toet Auto’s zijn vrolijke, interactieve autootjes. Iedere Toet Toet Auto kan zes melodietjes, drie gezongen liedjes en verschillende zinnen laten horen. Als je kind op het gezichtje van de auto drukt, worden deze geactiveerd en gaat de gezichtstoets knipperen.

Leuke Toet Toet Auto’s voor meisjes zijn:
 • Margot Auto
 • Ans Ambulance
 • Vera Vakantiebus
 • Claire Cabrio (verkrijgbaar met of zonder caravan erachter)

Deze auto’s zijn los te koop, maar Margot Auto en Ans Ambulance zijn ook onderdeel van de Toet Toet Auto’s 3 Roze Voertuigen-set, samen met Hetty Helicopter.

Er zijn ook verschillende Toet Toet Auto’s speelsets (gebouwen en wegdelen) te koop, zoals:
 • Super RC Racecircuit
 • Politiebureau
 • Parkeertoren
 • Lanceer- en Racebaan
 • Garage

Rij met je Toet Toet Auto langs de magische sensoren van de speelset en luister naar haar vrolijke reactie.

Vrolijke Vriendjes (Vtech)

Over Vrolijke Vriendjes

Vrolijke Vriendjes zijn interactieve poppetjes, die geactiveerd worden als je kind op het knopje op hun buik drukt.

Kim & Cabrio

In haar roze Cabrio reist Kim de hele wereld rond. Op haar reizen maakt ze nieuwe vrienden, leert ze andere talen en proeft ze de meest bijzondere exotische gerechten. Ga mee op reis met Kim en druk op haar buik om ‘hallo’ te leren zeggen in veel verschillende talen! Zet haar op het Magic Point in de Cabrio en luister naar haar vrolijke reacties terwijl de cabrio vanzelf gaat rijden. Kim kent ook drie leuke liedjes en zes vrolijke melodietjes.

Avonturenbus

Laat je Vrolijke Vriendinnetjes meerijden in de Avonturenbus van buschauffeur Bas. Zet Bas op het Magic Point voorin de bus, dan gaat de bus vanzelf rijden! Achterin de bus is er plaats voor twee passagiers (niet bij de speelset inbegrepen). Leuke Vrolijke Vriendinnetjes die los verkrijgbaar zijn, zijn bijvoorbeeld Mila, Emma, Fleur en Kim. Zet de passagiers ook op een Magic Point en hoor alle Vrolijke Vriendjes onderweg gezellig samen zingen.

PlayBIG (Smoby) Flizzies Animal Planet

Over Animal Planet

Animal Planet is een wonderlijke wereld waar grappige auto’s in de vorm van dieren wonen. Ze hebben allemaal pastelkleurtjes en schattige, grote ogen. Er zijn verschillende Animal Planet Speelwerelden, namelijk Sweet Planet en Eden Planet. Bij iedere speelwereld horen andere dierenauto’s, die allemaal een eigen persoonlijkheid hebben.

Je kunt de dierenauto’s per stuk of in een setje met meerdere stuks kopen. Ook zijn er Animal Planet-speelsets waarin je de dierenauto’s naar hartenlust kunt laten spelen. Rij met je dierenauto over een speelset om dierengeluiden te horen.

Sweet Planet

Op de Sweet Planet wonen acht verschillende soorten autodieren: een koe, hond, egeltje, beer, muis, konijn, hondenfamilie en kattenfamilie. Ze spelen graag in het Bloemenhuis, Picknickhuis of Magische Paleis.

Lila
Lila is een gulzige koe. Ze is dol op de snoepbloemen die op de Sweet Planet groeien. In het Bloemenhuis staat ze het liefst zo dicht mogelijk bij de eetkamer.

Ned, Nina en Noé
Ned is een vriendelijke, gulle hond. Hij helpt graag zijn vrienden. Samen met Nina heeft hij een babyhondje, Noé.

Lenny
Lenny is een ondeugend egeltje. Ze speelt graag verstoppertje met haar vrienden. Ook maakt ze haar vrienden vaak aan het lachen met haar grapjes.

Zena
Zena is een stille beer. Ze zit graag op de schommel van het Bloemenhuis. Of onder de parasol van het Picknickhuis, om lekker uit te rusten.

Elly
Elly is een muis. Ze is heel nieuwsgierig en avontuurlijk. Elly ontdekt graag nieuwe dingen en sleept haar vrienden mee in haar avonturen.

Bella, Berlioz en Lola
Bella is een mooie poes die zichzelf graag opdoft. Zoek je Bella? Dan zit ze zichzelf vast op te tutten in de badkamer van het Bloemenhuis en zichzelf te bewonderen in de bloemenspiegel. Samen met Berlioz heeft Bella babypoesje Lola. Ze wonen in het Magische Paleis (Magic Palace), dat vol is van verassingen. In de slaapkamer staan bedden voor de hele poezenfamilie. Druk op de klok om en slaapliedje, gesnurk of de wekker te horen. Als de zon opkomt, racen de dierenauto’s drie verdiepingen naar beneden om in volle vaart de nieuwe dag in te gaan. In de badkamer springen ze onder de muzikale douche, waarna ze zich optutten achter de magische spiegel. Na het ontbijt in de keuken gaat de hele familie lekker in de tuin spelen. Ze nemen een verfrissende duik in het zwembad, gaan schommelen of verstoppen zich achter de geheime deur onder de trap.

Mina
Mina is een supersnel konijn dat er graag op uit gaat. Ze racet vaak door de heuvels, op zoek naar nieuwe vrienden. Ook zoeft ze graag hard van de glijbaan van het Bloemenhuis. En natuurlijk daagt Mina haar vrienden graag uit om tegen haar te racen.

Eden Planet

Jungle
Op Eden Planet wonen jungle dierenauto’s en boerderij dierenauto’s. Bij de jungle speelsets horen een nijlpaard, leeuw, panter, zebra, tijger en olifant. Deze zijn echter, in tegenstelling tot de andere autodieren en speelsets, niet in Nederland verkrijgbaar.

Boerderij
Bij de Boerderij Speelset zit alleen een schaap. De andere boerderij dierenauto’s (koe, paard, konijn, varken en hond) kun je er los bij kopen. Draai aan de appelboom om de planten en dieren te ontdekken die zich tussen de bladeren verstopt hebben. Draai de draaischijf in de bloementuin om te ontdekken welk eten verschillende dieren lekker vinden. Met de takel kun je jouw autodier naar de eerste verdieping brengen. Rij met je autodier door het luik en laat je verassen door van allerlei dierengeluiden. Van al dat spelen krijgt je autodier natuurlijk wel honger. Vergeet dus niet om met hem naar de voederbak te rijden, waar hij lekker kan eten.

Blaze en de Monsterwielen speelgoed (Fisher-Price)

Over Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen is een populaire animatieserie over racende monstertrucks uit Axle City. Dankzij monteur Gaby en cowgirl monstertruck Starla is het ook een leuke serie voor stoere meiden. Alle dieren die in de serie voorkomen zien er ook uit als auto’s. Je kunt er bijvoorbeeld geiten-, koeien-, beren- en krokodillen-monstertrucks in tegenkomen. Fisher-Price heeft stoere, metalen die-cast modellen van de bekendste Blaze monstertrucks gemaakt. Verzamel ze allemaal en speel de serie na, of bedenkt zelf nieuwe avonturen voor ze. De monstertrucks zijn klaar voor de race!

Blaze

Blaze is de beste racer en de grootste held van Axle City. Hij is snel, nergens bang voor en onverslaanbaar op de racebaan dankzij zijn Knallende Snelheid. Bovendien is Blaze heel slim. Hij kan snel nadenken en weet alles over wetenschap, technologie en wiskunde. Hierdoor lukt het hem om zichzelf te transformeren in een ander voertuig of machine als de nood aan de man is. Zijn achtjarige bestuurder AJ is zijn beste vriend.

Crusher

Crusher is de grootste rivaal van Blaze. Hij doet alles om als eerste de finishlijn te bereiken en speelt vaak vals. Mini monstertruck Pickle is altijd Crusher, hij probeert hem manieren bij te brengen. Maar meestal luister Crusher niet naar hem.

Starla

Starla is een stoere cowgirl monstertruck. Ze is net zo snel met haar lasso als ze is op de racebaan. Ze heeft een uitgesproken persoonlijkheid en laat graag van zich horen. Ze zingt graag luidkeels countryliedjes en roept vaak ‘yee-haw!’.

Darington

Darington is een echte lefgozer. Hij maakt graag indruk met zijn verbazingwekkende trucjes en stunts, maar komt zelden weer netjes op zijn wielen terecht. Op de racebaan is hij een onbevreesde tegenstander. Vaak neemt hij teveel risico’s en crasht hij. Toch blijft hij optimistisch en heeft hij grootse dromen.

Stripes

De onstuimige tijger monstertruck Stripes is altijd klaar voor actie. Hij springt al grommend in het rond en daar is hij heel goed in. Dankzij zijn tijgerklauwen kan Stripes overal op klimmen. Ook kan hij heel goed ruiken.

Zeg

Zeg is een prehistorische triceratops monstertruck. Hij houdt dingen in elkaar beuken en verpletteren. Maar hoewel Zeg bruut lijkt, is hij vanbinnen eigenlijk een vriendelijke goedzak.

Gaby

Is er een Monstertruck kapot? Geen nood, want de stoere, negenjarige monteur Gaby heeft het zo gerepareerd. Gaby is de eigenaresse van Axle City’s garage en wasstraat. Helaas heeft Fisher-Price geen Gaby-figuur te koop, maar je kunt natuurlijk wel spelen dat je zelf Gaby bent. Repareer dus de kapotte monstertrucks en was ze mooi schoon, zodat ze weer klaar zijn voor de race!

Little People (Fisher-Price)

Over Little People

Little People (kleine mensen) zijn speelgoedpoppetjes die in een fantasiewereld wonen. Met Little People en de bijbehorende speelsets ontdekken en leren peuters spelenderwijs van allerlei dingen. Little People lijken op echte peuters, omdat ze allemaal hun eigen karakter en interesses hebben. Door met de poppetjes te spelen, leert een peuter over zichzelf en anderen.

Little People Wheelies

Wheelies zijn leuke speelgoedauto’s die goed in kleine kinderhandjes passen. Iedere Wheelie heeft een bekend Little People personage als chauffeur. Let op: de poppetjes zitten ingebouwd en kunnen dus niet uit de auto’s gehaald worden. Leuke Wheelies voor meisjes zijn Mia en Tessa. Mia is slim en verlegen. Ze houdt van dingen verzamelen. Tessa is een majorette. Ze is gek op dieren en is een geboren leidster. Ze helpt graag anderen en speelt graag met haar vrienden. Mia en Tessa spelen graag met elkaar en met hun andere vrienden Sofie, Koby en Eddie. En ze willen ook graag met jouw dochter spelen!

Little People Rijden-Maar Auto (All Around Car) Roze

Mama en Baby willen graag een autoritje maken. Zet Mama in haar stoel en zet het autostoeltje met Baby op de achterbank. Druk op Mama om grappige geluidjes en mooie muziek te horen. De achterklep van de auto kan open. Handig als Mama en Baby boodschappen mee willen nemen.

WOW Toys

Over WOW Toys

WOW Toys maakt speelgoed zonder batterijen dat tegen een stootje kan. WOW-speeltjes hebben magische knoppen. Druk erop en kijk wat er gebeurt!

Poppy’s Pony Adventure

Poppy is een schattige, zorgzame, roze auto. Ze houdt van pony’s en prinsessen, maar heeft een hekel aan huiswerk en aan klusjes doen. Bij de Poppy’s Pony Adventure set zit een paardentrailer, die met een magnetische haak achter Poppy gehangen kan worden. Uiteraard zitten er ook een paard (Popcorn) en een ruiter (Sally) bij de set. En een hindernis en een hooibaal die je op het dak van de paardentrailer kunt zetten. Onder het rijden maakt Poppy realistische motorgeluiden.

Dynamite Daisy

Dynamite Daisy (ook bekend als Daze) is een roze auto die bezaaid is met madeliefjes. Daze is een pittige dame, maar heeft toch een zacht karakter. Ze houdt van vrouwelijke autocoureurs en van de kleur roze. Dynamite Daisy heeft er een hekel aan om van jongens te verliezen. Daze’s uiterlijk past precies bij de roze bloemetjesjurk van haar bestuurster Charlotte, want ze finishen graag in stijl. Charlotte is de jongste professionele autocoureur en ze gebruikt al haar energie om race na race te winnen. Tijdens het racen maakt de motor van Dynamite Daisy levensechte geluiden, maar toch heeft ze geen batterijen nodig.

Penny’s Pooch ’n Ride

Penny (ook bekend als Pen) is een roze auto met een hartjes- en pootafdrukkenprint. Ze is brutaal, maar toch lief. Penny houdt van pindakaas en popmuziek. Maar ze houdt niet van enge films en van dingen moeten afstoffen. Penny gaat graag een dagje uit met haar stijlvolle bestuurster Chloe en haar hond Roxy. Ze gaan het liefst winkelen of naar het strand.

Robin’s Medial Rescue

Robin is een plichtsgetrouwe, bekwame ambulance. Hij is gek op Holby City (een Britse dramaserie over een ziekenhuis) en Scrubs (een Amerikaanse, medische comedy-/dramaserie). Hij houdt niet van worteltjes en van aanstellers. Samen met ambulancezuster Nina redt Robin levens in WOW Stad.

Bij de Robin's Medical Rescue speelset zitten het jongetje Sandy en zijn mama Pearl. Sandy heeft een ongeluk gehad. Hij heeft veel pijn aan zijn been. Gelukkig is zijn mama erbij om hem te troosten. Ambulancezuster Nina duwt op het röntgenapparaat om een röntgenfoto te maken. Zo kan ze zien dat Sandy een gebroken been heeft. Ze gaat er direct mee aan de slag en al snel zit Sandy’s been in het gips.

Heeft er nog iemand hulp nodig? Rij er dan razendsnel naar toe met Robin en Nina. Klik de zijkant van de ambulance open, pak de brancard en leg de patiënt erop. Breng hem/haar dan zo snel mogelijk naar het ziekenhuis! Heb je een rolstoel nodig? Doe dan de achterklep van de ambulance open, laat Nina op de knop drukken en zie de rolstoel automatisch verschijnen.
© 2016 - 2024 4nna, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Little Tikes: soorten speelgoed en verkooppuntenLittle Tikes: soorten speelgoed en verkooppuntenLittle Tikes speelgoed is zeer populair kinderspeelgoed. Het speelgoed kenmerkt zich door de uitgesproken vrolijke kleur…
Waarom is roze voor meisjes?Waarom is roze voor meisjes?Roze muisjes voor een meisje, blauwe muisjes voor een jongen. Vanaf onze geboorte worden veel kinderen gelijk in een bep…
Schaal berekenen, hoe moet dat?Schaal berekenen, hoe moet dat?Wat betekent het schaalgetal? Hoe bereken ik de schaal? Wat is het verschil tussen een schaalaanduiding en de schaalstok…
Fitbit Blaze HR: sporthorloge voor actieve mensenFitbit Blaze HR: sporthorloge voor actieve mensenDe Fitbit Blaze HR is een sporthorloge dat de hele dag kan bijhouden hoeveel beweging je krijgt en hoe actief je leven i…

LEGO Ninjago: ninja-speelgoed van kleine tot grote setsLEGO Ninjago: ninja-speelgoed van kleine tot grote setsNinjago is een reeks van LEGO rondom het thema ninja's. Deze reeks sluit aan bij de animatieserie Lego Ninjago: Masters…
Speelgoed voor een kind van 3 jaar: cadeautipsSpeelgoed voor een kind van 3 jaar: cadeautipsJe bent op zoek naar een leuk cadeau voor een kind van 3 jaar, maar hebt totaal geen inspiratie. Of je ziet door de bome…
Bronnen en referenties
 • http://www.fisher-price.com/nl_NL/brands/littlepeople/index.html
 • http://www.lego.com/nl-nl/duplo/products/doc-mcstuffins-rosie-the-ambulance-10605
 • http://www.lego.com/nl-nl/duplo/products/horse-trailer-10807
 • https://www.megabloks.com/nl-nl/shop/construction-toys/first-builders/lil-road-trip-81231
 • http://www.nickjr.co.uk/shows/blaze-and-the-monster-machines/
 • https://www.sanrio.com/timeline
 • http://www.smoby.com/en/animal-planet.html
 • http://www.wowtoys.com/toys/
4nna (55 artikelen)
Laatste update: 16-09-2016
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Speelgoed
Bronnen en referenties: 8
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.