Zeldzame Coca-Cola spullen verzamelen

Zeldzame Coca-Cola spullen verzamelen Als een merk veel wordt verzameld dan is het wel van Coca-Cola! Als logisch gevolg daarvan kan je ervoor kiezen om spullen van Coca-Cola te gaan verzamelen. In eerste instantie is dit niet heel moeilijk, maar naarmate je verzameling groeit, zal het moeilijker worden om de echt zeldzame Coca-Cola spullen te vinden. Daarom staan hieronder een aantal tips vermeld.

Zeldzame Coca-Cola spullen vinden op rommelmarkten

Waar je veel aan kan hebben is om zoveel mogelijk rommelmarkten langs te gaan. Voordelen hiervan is dat de mensen vaak niet weten hoeveel waarde de zeldzame Coca-Cola spullen voor je hebben en dat ze er zelf graag van af willen waardoor ze er niet veel voor vragen. Het zal je opvallen hoeveel mensen zeldzame Coca-Cola spullen verkopen op rommelmarkten.
Des te groter de rommelmarkt, des te groter de kans dat je er iets interessants op vindt. Dit kan enige tijd in beslag nemen, maar de beloning zal er naar zijn. Je kunt het combineren met een dagje uit, met bijvoorbeeld je ouders, vriend(in) of vrienden.
Het zal gegarandeerd een leuke dag opleveren.

Zeldzame Coca-Cola spullen vinden op verzamel websites

Een meer moderner manier is om internet te gebruiken met je zoektocht naar zeldzame Coca-Cola spullen. Websites als Marktplaats en andere handelwebsites kunnen een snelle mogelijkheid voor je zijn. Hou daarbij wel rekening met verzendkosten en de mogelijkheid dat het beschadigd kan zijn. Daarnaast zijn er online fanclubs van Coca-Cola, die je veel informatie kunnen geven over Coca-Cola spullen, en graag willen ruilen of spullen willen verkopen.
Online wordt bij verzamelaars eerst onderzocht hoeveel hun zeldzame Coca-Cola item zou kunnen opleveren. Via nieuwsbrieven, het inschrijven bij fanclubs en handel websites kun je hiervan op de hoogte blijven en op een slimme manier aan hele mooie spullen komen.

Zeldzame Coca-Cola spullen vinden uit de Horeca

In restaurants en in de snackbar zie je ook vaak mooie zeldzame Coca-Cola spullen staan, waar particulier moeilijk aan te komen is. Een legale manier om hier alsnog aan te komen is op zoek te gaan naar bedrijven die de inventaris van failliete horecabedrijven opkopen. Als particulier zijnde mag je dan deze zeldzame Coca-Cola spullen voor een zacht prijsje overnemen. In huis moet je er dan wel de ruimte voor hebben, voor spullen als Coca-Cola lichtbakken, neonverlichting en natuurlijk koelkasten.

Zeldzame Coca-Cola spullen vinden in je eigen netwerk

Waar wellicht het meeste reactie uit voort zal komen is eigenlijk je eigen netwerk! Misschien onbekend, maar als je naaste familie, collega’s en vrienden op de hoogte zijn dat je op zoekt bent naar zeldzame Coca-Cola spullen, kunnen hier hele mooie resultaten uit voort komen.

Een voorbeeld zou kunnen zijn dat je iemand kent die vertegenwoordiger is bij Coca-Cola en daarom vaak promotiemateriaal bij zich heeft die hij/zij mag weggeven.
© 2012 - 2024 Houbaer, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Coca-Cola CompanyDe Coca-Cola Company is een van de grootste en waarschijnlijk de grootste leverancier van frisdrank over de hele wereld.
Coca-Cola in alle soorten en matenCoca-Cola, wie kent het nog niet? Het merk Coca-Cola is het beroemdste merk cola. Ze hebben een groot asortiment aan dra…
Coca-Cola, een mysterieus drankje met bijwerkingen?Er gaan wilde verhalen de ronde over Coca-Cola. Elke verroeste schroef zou je ermee los kunnen krijgen, het zou werken a…

Hoe maak je een raamschildering?Hoe maak je een raamschildering?Schilderingen op ramen verschijnen vooral in de decembermaand. Vooral op scholen worden de ramen vaak in een bepaald the…
Workshop taarten decorerenOm meer te leren van het decoreren van taarten of cupcakes, kun je ervoor kiezen een workshop te volgen. Dit is een leuk…
Reactie

Fredy, 06-12-2015
Hallo,

Ik heb een miniatuur kratje met coca colaflesjes er missen 8 flesjes kunt u mij vertellen wat de waarde ongeveer is. De flesjes waren gevuld maar zijn nu leeg omdat het best wel oud is.

met vriendelijke groet,

Fredy Reactie infoteur, 04-04-2016
Hallo Fredy,

Zoals je hebt gemerkt reageer ik niet altijd even snel, maar beter laat dan nooit.
Het is moeilijk om een inschatting te maken zonder een afbeelding en meer informatie. Miniatuur kratjes zijn er in veel varianten. Om je enig antwoord te geven, waarde in valuta heeft het niet. Alleen zeer zeldzame complete onbeschadigde coca-cola spullen hebben dat binnen Nederland.

Houbaer (13 artikelen)
Gepubliceerd: 20-02-2012
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Hobby
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.