Beautymerk Pupa Milano heeft trendy nagellak

Beautymerk Pupa Milano heeft trendy nagellak Op gebied van nailart is veel te beleven, alleen een kleurtje is passé. Pupa Milano is het Italiaans merk voor trendsetters die houden van design en kwaliteit. Natuurlijk heeft Pupa een complete make-up lijn met alle beautyitems die je maar kan bedenken maar nu wil ik het hebben over de nagellak en dan met name nagellak met een beetje meer.

De trend van 2011, crack-lak

Pupa kwam met setjes van twee flesjes op de markt. Een onderlaag met een andere kleur toplaag die na 5 seconden begint te cracken. Breng de crack lak aan in één richting. Het effect is oogverblindend en heel wat fraaier dan van de meeste andere merken. Een blanke coat erover en de nagellak blijft 5 tot 7 dagen zitten. De setjes zijn op de markt gebracht in de kleuren: Silver & Black, Gold & Rouge, White & Violet, White & Taupe, Silver & Grey Violet, Pink & Purple, Light Blue & Lilac, Silver & Grey Blue. De basis lak is glanzend en de crack lak zorgt voor een matte finish. Deze Nail Art Kits zijn qua kleur goed samengesteld zodat er een mooi contrast ontstaat. Puma Crack nagellak zorgt voor een vlekkeloze Nail Art look. De kleur Gold & Rouge is hun bestseller.

Bron: Effika, Flickr (CC BY-2.0)Bron: Effika, Flickr (CC BY-2.0)

Nieuw in 2012, Magnetische nagellak

Dit gaat ook een trend worden, het kan niet anders. Ook nu maakt Pupa gebruik van setjes. Deze bestaat uit een magnetische nagellak, een magneet voor horizontale en een magneet voor diagonale strepen. Het is een mooie heldere lak waarvan je slechts 1 laag aanbrengt, ook zonder magnetic effect zijn ze mooi. De kleuren zijn Khaki, Brown, Orange, Red, Violet, Silver, Black, Green en Blue. Voor gebruik de Magnetic Nail Polish goed schudden en één nagel tegelijk behandelen, tien seconden de magneet erboven en de volgende nagel is aan de beurt. Voorzichtig, je mag de nagel niet aanraken met de magneet. Het is iets subtieler dan de crack nagellak maar geeft spectaculair resultaat, innovatief en long lasting! Vanaf eind februari 2012 te koop.

Prijs voor bovenstaande setjes? Dat is rond de €10,=, kan je ze toch niet voor laten liggen. Pupa gaat met zijn tijd mee en zorgt hedendaagse moderne allure door gedurfde introducties. Volgens Pupa Milano spreken nagels en zeggen ze veel over de persoonlijkheid van de drager. “Vrouwen met lange, goed verzorgde nagels zijn zelfverzekerd en niet bang om beslissingen te nemen.” volgens de Pupa Nail Academy.

Fluwelen nagels

De nieuwe trend voor nagels van Pupa Milano voor 2014 zijn de fluwelen nagels. De set bestaat uit een basislak, een flesje fluweel en een opvangbakje. Het fluweel schud je uit het flesje over de nog natte basislak. Wat je opgevangen hebt, kan weer terug in het flesje. Het resultaat zijn zachte, fluwelen nagels.

Vergeelde nagels

Als slot nog een tip. Laat je nagels af en toe ook een keer ademen. Zonder nagellak kunnen ze even bijkomen en het voorkomt dat ze geel worden. Worden ze toch geel? Wrijf dan met een citroen rechtstreeks op de nagels. Handen wassen en daarna je nagels masseren met olijfolie waar een paar druppels citroensap in opgelost zijn. Nog steeds gele nagels? Dan is er stevigere actie nodig. Laat je nagels bleken in een kom met water, zeep en waterstofperoxide.

Wat is Pupa Miliano?

Een trendsetter op het gebied van make-up, hét Italiaanse merk, verrassend en spraakmakend. Een kwalitatief goed merk met internationale allure. Kerst 2011 is in Italië zelfs de eerste Pupa Miliano "haute couture" kledinglijn in première gegaan. Hiervan werd een promotieclip gemaakt door Luca Lucini.

Anno 2016 heeft Pupa Miliano een enorme collectie Lasting Color Gels in vele kleuren in haar collectie. De apartere trends zoals de cracklak, magnetische lak en fluwelen nagels zijn verdwenen. De kleur Cranberry is in 2016 de bestverkopende kleur uit de collectie.
© 2012 - 2024 Katinka900, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Alles over nagellakAlles over nagellakEen leven zonder nagellak, bestaat dat nog? Tegenwoordig heeft bijna iedereen nagellak op, je kunt het zo gek niet beden…
Crackle nagellakHoe handig zou het zijn, wanneer je in 10 minuten een set nagels hebt waar je u tegen zegt. Alsof je je nagels hebt late…
Nagellak: Crack nagellakNagellak: Crack nagellakHet versieren van uw nagels met nagellak is al erg lang bekend. U kunt alle kleuren nagellak kopen van de regenboog, en…
Krant-nagels, super gave en originele manier van nailartEen nieuwe en populaire trend onder de nail arts is Newspaper Nail Art, oftewel krantnagels! Probeer het nu en en ga ori…

Boek: Geen van ons keek om van Tahmina AkefiTahmina Akefi groeide op in een rustig een mooi Afghanistan, maar daar kwam in de jaren negentig verandering in. De moed…
In groep ongedesemd brood maken en bakkenFeesten en animaties kunnen een heel eigen inhoud hebben. zo kun je met je vrienden een dag organiseren waarop je je eig…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: Jill111, Pixabay
  • http://www.pupa.nl/
  • http://www.xojane.com/beauty/ill-try-anything-once-magnetic-nail-polish
  • Afbeelding bron 1: Effika, Flickr (CC BY-2.0)
Katinka900 (661 artikelen)
Laatste update: 08-12-2016
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.