Online schoenen kopen

Online schoenen kopen Online shoppen is tegenwoordig het nieuwe winkelen. Eigenlijk is online alles te krijgen, dus ook schoenen. Is schoenen online kopen handig? Waar kan je het beste bestellen? Wat als het niet past? Hier alles duidelijk uitgemeten.

Online schoenen kopen

Nu tegenwoordig alles online te krijgen is, hebben mensen doorgekregen hoe makkelijk het is om dingen online te bestellen. Veel makkelijk en minder tijd rovend dan echt de stad in de gaan om te gaan winkelen. Er zijn veel sites die schoenen verkopen, maar welke site is nou het beste en waar moet je allemaal op letten.

Schoenen sites

Er zijn tegenwoordig zoveel sites die schoenen verkopen dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Welke sites zijn handig en betrouwbaar, kun je nu hieronder lezen. Het zijn enkel de bekendste sites en de sites die sowieso betrouwbaar zijn.

Zalando

Zalando is een hele grote site, misschien wel bekend van de tv reclame's. Bij Zalando heb je zowel schoenen als kleding en van beide onwijs veel keus. Zalando is misschien wel één van de grootste. Een voordeel is dat je gratis kan verzenden en retouren en je hebt zelfs 100 dagen retourrecht. Je kunt duidelijk selecteren wat je maximum prijs is en natuurlijk wat voor soort schoen je wilt. De service is vijf dagen per week bereikbaar en ze proberen je altijd te helpen als je een probleem of vraag hebt.

Wehkamp

Wehkamp is een gigantische site, waar ze werkelijk alles verkopen, dus ook schoenen. Een makkelijk en overzichtelijke site, waar je makkelijk kan retouren. De levertijd is kort, soms al de volgende dag. Je kunt duidelijk selecteren wat je eisen zijn en wat je precies zoekt, dat maakt het speuren een stuk makkelijker. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden en ook hier is een goede klantenservice.

Bonprix

Eigenlijk is Bonprix hetzelfde concept als Wehkamp. Een site waar ze eigenlijk van alles hebben. Een groot assortiment schoenen waar je makkelijk door kan bladeren. Ook hier de mogelijkheid om je eisen te selecteren. Een snelle levertijd en vaak kortingen op de schoenen.

Asos

Asos is een online kledingwinkel uit Engeland. Ondanks dat het engels is, bezorgen ze ook naar Nederland en heel vaak hebben ze periodes dat je geen verzendkosten hoeft te kopen. Ze hebben veel verschillende soorten schoenen van eigenlijk alle prijs klasses. Hier ook de mogelijkheid om te routeren.

Winkel

Bijna elke winkelketen heeft een eigen site, waar je net zo makkelijk kan bestellen als bij de online winkels. Soms hebben ze meer aanbod dan de echte winkel. Ook heb je alles handig op een rijtje staan. Het is altijd de moeite waard even te zoeken of je favoriete schoenenwinkel een site heeft.

Tips

Sommige mensen doen het niet vaak, online bestellen, en die weten misschien niet waar ze op moeten letten en wat handig is om te doen tijdens of voordat je de schoenen daadwerkelijk besteld. Hieronder wat handige dingen op een rijtje.

Vergelijk

Omdat heel veel van deze schoenen sites van allerlei merken verkopen, hebben ze vaak ook dezelfde schoenen. Alleen niet altijd voor dezelfde prijs. Als je dus een schoen ergens wilt bestellen, is het altijd handig om even te kijken of ze hem ergens anders ook hebben. Misschien wel goedkoper, of voor minder verzendkosten.

De juiste maat

De ene schoen valt iets anders qua maat dan de andere en dit is één van de nadelen van online schoenen kopen. Probeer dus even te kijken of je misschien een zelfde soort schoen hebt en wat voor maat daar het beste was. Ook staan er soms reacties van mensen die het product al hebben gekocht die aangeven of de schoen klein of groot valt. Altijd handig om daar een beetje over te weten.
© 2011 - 2024 Sfinx, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Online voordelig kinderkleding kopen; tips en websitesOnline voordelig kinderkleding kopen; tips en websitesLeuke, hippe kinderkleding kun je gemakkelijk en voordelig online kopen. Een aantal grote namen als H&M, Wehkamp, V&D en…
Schoenen kopen die echt goed passenSchoenen kopen die echt goed passenBij het kopen van schoenen gaat onze eerste aandacht vaak uit naar het model, de uitstraling en of de schoen past in het…
Kerstspullen online kopen bij een kerst online shopKerstspullen online kopen bij een kerst online shopKerstspullen online kopen is een goede oplossing voor mensen die geen tijd of zin hebben om op de kerstafdeling rond te…

Het schrijfproces voor een roman of kort verhaalHet schrijfproces voor een roman of kort verhaalVeel mensen hebben de droom hun eigen boek uit te geven, maar verwezenlijke deze droom niet om verschillende redenen. Zo…
Knutselen met uw peuterEen peuter vind het leuk om van alles te ontdekken en zelf te maken. Uw peuter zal dan ook trots laten zien wat hij/zij…
Bronnen en referenties
  • www.zalando.nl
  • www.wehkamp.nl
  • www.bonprix.nl
  • www.asos.com
Sfinx (51 artikelen)
Gepubliceerd: 13-03-2011
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Diversen
Bronnen en referenties: 4
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.