Geld verdienen met artikelen schrijven

Geld verdienen met artikelen schrijven Geld verdienen met artikelen schrijven op internet is voor iedereen. Je kunt dit in de vorm van een weblog doen, maar veel beter is om dit te doen op een website die hierin is gespecialiseerd. Je hebt dan een grotere kans op veel meer bezoekers. Meer bezoekers betekenen meer inkomsten. Iedereen kan geld verdienen met artikelen schrijven op internet.

Geld verdienen met artikelen schrijven, hoe werkt het?

Op internet kun je op veel manieren geld verdienen. Eén van die manieren is geld verdienen met artikelen schrijven. Je kunt op verschillende website artikelen schrijven en publiceren. Doordat er advertenties bij jouw artikelen worden geplaatst kun je geld verdienen. Als een bezoeker op een advertentie klikt dan krijg jij daarvoor geld. Met je eerste paar artikelen zul je nog niet zo heel veel geld verdienen. Naarmate je meer artikelen schrijft en publiceert krijg je ook meer bezoekers. Meer bezoekers betekenen meer potentiële klikkers op advertenties. Je kunt al een aardig zakcentje verdienen vanaf tien artikelen.

Artikelen schrijven

Tien artikelen schrijven lijkt best en hele opgave. Je zult merken dat wanneer je eenmaal enkele artikelen hebt geschreven je er vanzelf handigheid in krijgt. Gemiddeld moet een artikel bestaan uit circa 500 tot 600 woorden, een gemakkelijk te lezen alinea indeling hebben en informatief zijn. Zo kun je snel geld verdienen met artikelen schrijven.

Aanmelden bij Google AdSense

Nadat je enkele artikelen hebt geschreven kun je je aanmelden bij Google AdSense. Dit onderdeel van Google verzorgt advertenties die bij jouw artikelen komen te staan. Je hebt een AdSense account nodig om geld te kunnen verdienen met artikelen schrijven. Let er wel op dat je al enkele artikelen hebt geschreven omdat anders je aanmelding bij AdSense wordt geweigerd. Dit heeft te maken met de inhoud. Die moet aan een minimale hoeveelheid voldoen.

Artikelen aanmelden bij zoekmachines

Als je eenmaal artikelen hebt geschreven en gepubliceerd dan moet je ze nog promoten. Er bestaan verschillende websites waarop je jouw artikelen kunt aanmelden bij zoekmachines. Bij sommige websites kun je gelijk een aanmelding doen bij veel zoekmachines tegelijk. Bij andere slechts enkele.

Waar artikelen schrijven voor geld?

Op meerdere websites kun je artikelen schrijven om geld mee te verdienen. Bij onder andere de volgende websites kun je dit doen:
  • Todio
  • InfoNu
  • Leerwiki
  • Foobie
  • AlleInformatie
  • Infoyo

Bij alle voorbeelden moeten de artikelen informatief zijn geschreven. Dat houdt in dat je geen commerciële artikelen mag publiceren voor geld. De onderwerpen waarover je kunt schrijven zijn zeer divers. Dit gaat van recepten tot en met reisverhalen. Maar ook artikelen over hypotheken en vijvers aanleggen kun je er op zetten.

Geld verdienen met artikelen schrijven, de verdiensten

Afhankelijk van welke website je kiest om je artikelen te gaan schrijven verdien je sneller je geld. Bij sommige aanbieders verdien je eerst weinig geld, maar naarmate je meer artikelen schrijft meer. Een andere vorm is dat je gelijk de volle mep vangt voor de advertentie klikken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij InfoNu. InfoNu is één van de eerste, grotere aanbieders van dit concept (informatieve artikelen).

Waarom niet je eigen pagina?

Ja, je kunt ook een weblog beginnen waarop je alle door jou geschreven artikelen zet met daarbij de advertenties van Google AdSense. Je krijgt dan de volle 100% van de inkomsten. Echter, besef je wel dat er maar een fractie van de bezoekers op jouw weblog komen, in plaats van wanneer je bij één van de bovengenoemde aanbieders artikelen schrijft. De genoemde aanbieders krijgen per dag erg veel bezoekers die ook op jouw artikelen zullen kijken!
© 2011 - 2024 Jozzie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Geld verdienen met je receptenVeel mensen plaatsen heerlijke recepten op internet. Er zijn vele websites waar deze kunnen worden geplaatst. Het is ook…
Geld verdienen met artikelen schrijven: de beste sitesGeld verdienen met artikelen schrijven: de beste sitesHet is mogelijk om veel geld te verdienen met het schrijven van artikelen. Jij schrijft over onderwerpen die jou interes…
Bijverdienste, Thuiswerk, Werk: Schrijven over Werk of HobbyBijverdienste, Thuiswerk, Werk: Schrijven over Werk of HobbyDeel je kennis met de wereld door het schrijven van artikelen over je werk, hobby of interesses en verdien een leuk extr…

Leuke, gepersonaliseerde cadeau's zelf makenLeuke, gepersonaliseerde cadeau's zelf makenWil je origineel uit de hoek komen met je cadeautje? Pas het dan helemaal aan en maak het gewoon zelf! Een verjaardag? M…
Aquarium kopen: Waarop letten bij het kiezen en inrichten?Waar moet je op letten, wanneer je een aquarium wilt gaan houden? Wat zijn de eerste dingen die je moet weten, wanneer j…
Reactie

Tilly de Blank, 16-09-2014
Ik heb een vraag.

Waar moet ik beginnen met een artikel.
Ik kan het niet vinden.

Vr. gr. Tilly de Blank Reactie infoteur, 29-09-2014
Kijk even bij het Helpcenter aan de rechterkant nadat je een account hebt aangemaakt.

Jozzie (244 artikelen)
Laatste update: 28-04-2011
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.