Tips voor Draw Something

Draw Something is het snelst groeiende mobiele spel aller tijden. Ben jij benieuwd hoe het mogelijk is dat anderen van die mooie tekeningen maken met Draw Something? Hier zijn een paar tips om er voor te zorgen dat je tekeningen mooier worden!

Draw Something

Draw Something is een app die in zekere mate is afgeleid van het alom bekende Pictionairy. Het idee achter het spel is simpel, je tekent iets en je medespeler moet vervolgens raden wat het is. Doe je dit goed, dan verdien je hiermee munten. Deze munten zijn vervolgens in te wisselen voor nieuwe kleuren om mee te tekenen.

Draw Something is beschikbaar voor Iphone en Android gebruikers en is momenteel het snelst groeiende mobiele spel aller tijden. Het spel is onderhand zelfs al 50 miljoen keer gedownload! Draw Something is verkrijgbaar in een gratis- en betaalde versie. Echter grote verschillen tussen beide zijn er niet. De betaalde versie is verkrijgbaar voor minder dan één euro maar biedt als meer waarde dat je geen vervelende pop ups krijgt met advertenties en daarnaast krijg je 2000 extra woorden om mee aan de slag te gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om, ook bij de gratis versie, te betalen voor muntjes. Zoals gezegd is het mogelijk om met die muntjes nieuwe kleuren te kopen. Het is dus aan jou of je deze wil verzamelen door (langere tijd) te spelen of dat je deze kleuren direct vanaf het begin tot je beschikking wil hebben.

Mocht je nou benieuwd zijn naar hoe mensen met Draw Something van die mooie tekeningen kunnen maken? Dan volgen hier onder nog een paar tips om je tekeningen in het vervolg nog mooier te maken.

Hoe maak ik de mooiste tekeningen met Draw Something?

Om je tekeningen met Draw Something nog mooier te maken is het aan te raden om de volgende tips te volgen:
  • Begin bij het tekenen met de achtergrond, en werk vervolgens naar de voorgrond.
  • Beeld jezelf eerst een foto in van het geen je moet tekenen voordat je begint.
  • Neem de tijd! Immers is het niet de tijd die voorbij gaat, maar de inkt die na verloop van tijd op raakt.
  • Koop zo snel mogelijk kleuren bij! Tekeningen worden immers veel duidelijker en mooier wanneer je de juiste kleuren hebt voor de juiste tekeningen.
  • Wanneer je wat geld te besteden hebt, investeer dan in een Stylus. Een Stylus is een pen die werkt op het scherm van je telefoon of tablet. Een toestel als de Galaxy Note heeft bijvoorbeeld een Stylus bijgeleverd.
  • Ga tijdens het tekenen zitten en plaats je telefoon/tablet op en stabiele ondergrond als een tafel.
  • Wanneer je denkt dat de laatste stappen/details van je tekening het totaal kunnen verpesten, sla deze dan over!
  • De laatste tip maakt je tekeningen niet direct mooier, maar maakt ze wel echt af. Vergeet namelijk niet om je tekening te signeren wanneer deze klaar is, op deze manier kan je immers aan iedereen laten zien dat jij het getekend hebt.

Draw Something is een erg leuk spel waar je veel plezier mee kan hebben voor relatief weinig geld. Met de gegeven tips is het daarnaast mogelijk om je tekeningen nog mooier te maken. Vergeet natuurlijk ook vooral niet om screenshots te maken van de gemaakte tekeningen en deze met je medespelers over de hele wereld te delen!
© 2012 - 2024 Pascalb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
DrawSomething, teken en raad!DrawSomething, teken en raad!DrawSomething, ook wel bekend als DrawSome is een applicatie ondersteund door iOS en Android. Het spel was tot korte tij…
Applicaties voor de smartphoneApplicaties voor de smartphoneIn Nederland heeft bijna iedereen een smartphone, een handige mobiele telefoon met vele mogelijkheden tot communicatie,…
Hartfilm met smartphone maken Medische appsMet een speciale applicatie voor je smartphone kun je een hartfilmpje maken. Deze applicatie is alleen nog maar beschikb…

Juzzle een nieuwe logische puzzel variant, uitleg en regelsJuzzle een nieuwe logische puzzel variant, uitleg en regelsNa de immens populaire Sudoku en beeldpuzzels is Nederland opnieuw een logische puzzelvariant rijker geworden. Sinds apr…
Het gezelschapsspel Shogun oftewel IkusaHet gezelschapsspel Shogun oftewel IkusaShogun of Ikusa (de latere naam) is een strategisch bordspel voor twee tot vijf spelers. Het spel is vanwege de moeilijk…
Pascalb (8 artikelen)
Gepubliceerd: 13-04-2012
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Spellen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.