Grand Turismo 5 Cheats

Grand Turismo 5 Cheats Grand Turismo 5 Cheats. Het lijkt wel of iedereen ernaar op zoek is! Het is dan ook zeker zo dat dit recent verschenen spel alles behalve makkelijk is, waardoor veel actieve spelers vastlopen. De cheats kunnen je dan helpen verder te komen in het spel. Toch, de echte doorzetters komen het spel goed door zonder de cheats te gebruiken. Kun jij het aan? Mocht je er echt niet uitkomen zonder Grand Turismo 5 Cheats te gebruiken, dan vind je hier enkele tips en tricks.

Waarom Grand Turismo 5 Cheats?

Grand Turismo 5 Cheats zijn erg populair tegenwoordig. Waarom? Hier zijn diverse redenen voor. Op de eerste plaats wordt het spel tegenwoordig ontzettend veel gespeeld, door jong en oud, man en vrouw. Over het algemeen is wel te zeggen dat hoe meer mensen een spel spelen, hoe meer mensen daar hulp bij nodig hebben. Wanneer we het hebben over dit spel, dat vrij lastig uit te spelen is, dan zijn er iedere dag wereldwijd duizenden mensen die grijpen naar de Grand Turismo 5 Cheats. Omdat het spel nog vrij nieuw is, en er nog bijzonder weinig mensen zijn die het spel daadwerkelijk succesvol hebben doorlopen, zijn er nog relatief weinig cheats beschikbaar. Toch willen wij je een handje helpen met enkele tips en tricks om je verder te brengen in het spel wanneer je vast loopt. Uiteraard zijn we wel een beetje van mening dat de echte doorzetter het zonder de cheats probeert uit te spelen. De aanhouder wint, niet waar?

1 Koop de juiste auto!

Waar draait het in een race-spel allemaal om? Juist, om de keuze van je auto! Het zal je vast wel opgevallen zijn dat er veel auto’s in Grand Turismo 5 erg op elkaar lijken. Daarbij is het zo dat je iedere dag te maken hebt met andere autodealers. In het echte leven koop je ook geen auto bij de eerste de beste dealer. Waarom zou je dat in je dagelijks leven binnen Grand Turismo 5 wel doen? Wij raden je aan een bepaalde handeling in te zetten om een grotere keuze aan dealers te hebben en eenvoudig en snel tussen hen te wisselen. Meer over deze eenvoudige handeling vind je bij Grand Turismo 5 Cheats nr. 4. Een goed idee is het om vooral ook naar de kosten te kijken. Ben je al eens de Ford GT Race Car tegen gekomen? Je vindt er twee in Grand Turismo 5 en deze lijken compleet hetzelfde, maar zijn het absoluut niet. De eerste variant is wat ouder en langzamer dan de tweede. Toch betaal je voor de eerste 2 miljoen cr., terwijl je voor de tweede slechts 1,5 miljoen cr. betaalt. Kies je auto dus bewust!

2 Geld verdienen op de makkelijke manier

Wie wil er niet slapend rijk worden? Er is een mogelijkheid om ook in Grand Turismo 5 eenvoudig en snel geld te verdienen. Er zijn eigenlijk twee manieren om snel aan centen te komen; een moeilijke en een makkelijke. Op de moeilijke komen wij terug bij Grand Turismo 5 Cheats nummer 3. Dus, de eenvoudige manier om geld te verdienen.
  • Stap 1: Ga op zoek naar de dealer die je de Nissan Option Stream Z aanbiedt uit het bouwjaar 2004.
  • Stap 2: Race naar de Test Course die twee laps (rondes) heeft en blijf hier doorrijden tot je klasse S hebt behaald.
  • Stap 3: Begin met geld binnenhalen! Je wint de races het makkelijkst met je aangekochte Nissan, waardoor je de races makkelijker op jouw naam schrijft. Per 2 laps verdien je 150.000 cr!

3 Sneller geld verdienen op een iets lastiger manier

Om op deze manier snel geld te kunnen verdienen is het nodig dat je de HSR (High Speed Ring) goed bezit. Hoe ga je te werk om snel geld te verdienen?
  • Stap 1: Koop een Toyota, Honda of Audi van circa 1 miljoen cr. Kies absoluut niet voor een Pagini of een Mazda. In dit spel is dat vragen om narigheid.
  • Stap 2: Race naar de Test Course die vijf laps (rondes) heeft en zorg er hier voor dat je de HSR# op de S-rank hebt.
  • Stap 3: Gassen maar! Race 5 laps en je zult zien hoe snel je centen zich verdubbelen!

4 Kies je winkel

Winkels kiezen.. In de stad hebben we al vaak last van besluiteloosheid wanneer het om winkelkeuze gaat. Laat staan in een spel waarin alle winkels zeer aantrekkelijk zijn. Je kunt heel makkelijk van winkels kiezen. Je gaat naar de Single Player Mode en drukt op OK. Hierbij maakt het niet uit welke auto je gebruikt en hoeveel rondes je rijdt. Druk op O en dan op X en je hebt al een race voltooid. Als je de handeling in deze volgorde 2 maal herhaald, dan worden er direct vier dealers aan de keuze toegevoegd.

5 Drift Your Way!

Zin om helemaal los te gaan als het om driften gaat? Dan heb je wel de juiste auto nodig. Kies hierbij altijd voor een wagen met voorwielaandrijving (FR), als de Mazda. Zet de ideale lijn, de ABS en de stuurhulp uit. Nadert de bocht? Dan rem je eerst heel even aan het begin van de bocht en begin je vervolgens direct te sturen. Een auto met voorwielaandrijving en zonder ABS betekent eenvoudig gezegd overstuur. Het is dan ook belangrijk dat je de handeling wat oefent voor je deze op een kritiek punt inzet om iemand je rookwolk te laten zien. Wanneer je niet voorzichtig bent, dan kun je verongelukken of je laat de auto omdraaien en dit kost veel tijd. Dan ben jij degene die in de stofwolk van een ander hapt.

Er is nog een methode om te driften en dat is door je handrem (R) in te zetten. Dit is een techniek die uitsluitend bedoeld is voor de ervaren rijder. De eerstgenoemde methode is dan ook aanzienlijk makkelijker, maar als je voor een uitdaging wilt gaan, dan moet je deze zeker eens proberen. Trek je handrem aan om te driften in de bocht. Laat je gas niet los! Het is zeer belangrijk dat je gas blijft geven om de auto onder controle te kunnen houden.

Tot slot

Wij houden het bij deze Grand Turismo 5 Cheats. Overigens, het spel wordt op het internet vaak omschreven als Grand Turismo 5, maar de originele game houdt het op Gran Turismo 5. Hoe dan ook, we hebben het allemaal over dezelfde game. Uiteraard zijn meer tips en tricks altijd van harte welkom om deze Grand Turismo 5 Cheats aan te vullen. Voor nu: heel veel plezier en succes met de cheats!
© 2011 - 2023 Marensa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De mooiste stranden rond PortoDe mooiste stranden rond PortoIn het noorden van Portugal rond Porto, de tweede stad van Lissabon, ligt de Costa Verde (Groene Kust). Hier vind je pra…
Playseat voor Formule 1 games kopen: verschillende optiesPlayseat voor Formule 1 games kopen: verschillende optiesHelemaal opgaan in je Formule 1 game doe je wanneer je gebruik maakt van een Playseat. Een Playseat is een racestoel gem…
Cheats, hints, eastereggsCheats, hints, eastereggsCheats, hints en eastereggs (codes) zijn er voor bijna alle soorten games (spelletjes). Wat kun je met cheats, easteregg…
De beste vintage games voor de Playstation 1De beste vintage games voor de Playstation 1De Playstation 1 is een ware game changer geweest in het landschap van de game consoles. Waar Nintendo en SEGA elkaar be…

Een simpel maar zeer leuk gezelschapsspel: blufpoker!Een simpel maar zeer leuk gezelschapsspel: blufpoker!Een zeer leuk spel wat je met twee tot vier mensen kan spelen is blufpoker. Het enige wat je nodig hebt zijn een drie do…
Keezen, een Oud-Hollands bordspelKeezen, een Oud-Hollands bordspelVeel mensen denken bij Keezen aan andere takken van ‘sport’, maar Keezen is ook een bordspel. Het spel is afgeleid van h…
Marensa (310 artikelen)
Gepubliceerd: 15-07-2011
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Spellen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.