Hoe kun je geld verdienen in Hay Day?

Hoe kun je geld verdienen in Hay Day? Over de hele wereld zijn er miljoenen mensen die Hay Day spelen. Je onderhoudt als speler je eigen boerderij met dieren en gewassen en voldoet aan de vraag uit de markt om je geld te verdienen. Tijdens het spelen van Hay Day kun je op verschillende manieren geld verdienen. In dit artikel wordt besproken welke manieren er zijn om geld te verdienen in dit leuke, interactieve spel.

Geld verdienen in Hay Day door spullen te verkopen aan bezoekers

Eens in de zoveel tijd zul je zien dat er bezoekers op je boerderij komen. Zij willen dan graag iets van je kopen. In het onderstaande voorbeeld komt één van de bezoekers langs om maïs te kopen. Je ziet dat ze vier maïskolven wil kopen en daar elf munten voor wil geven. Daaronder kun je zien hoeveel maïskolven je in totaal hebt op dit moment. Wil je jouw bezoeker de maïskolven verkopen, dan klik je op Ja hoor, geen probleem. De maïskolven gaan dan uit jouw schuur en je zult de geboden munten ontvangen. Dit is één van de makkelijkste manieren om geld te verdienen in Hay Day.

Het kan ook zo zijn dat je op dit moment maar twee maïskolven hebt. Wil je jouw bezoeker in dit geval wel maïskolven verkopen, dan kun je op de knop Wacht even drukken. Je bezoeker blijft dan staan, terwijl jij ondertussen de extra maïskolven kunt zaaien en oogsten. Als de maïs vervolgens klaar is, druk je weer op de bezoeker en kies je voor Ja hoor, geen probleem. Dan krijg je de munten en gaan de maïskolven uit je schuur. Geld verdienen in Hay Day is hierdoor redelijk eenvoudig, want je hoeft niet a la minute aan de vraag te voldoen.

Heb je de gewenste producten niet beschikbaar, of wil je deze niet verkopen aan je bezoeker, dan kies je voor Nee, het spijt me. Je zult vanzelfsprekend geen geld verdienen in Hay Day als je kiest voor deze optie. Soms is dit echter wel de beste keuze, omdat het bod van je bezoeker niet hoog genoeg is, of omdat je aan het sparen bent voor een andere manier om geld te verdienen in Hay Day. Bijvoorbeeld door bestellingen af te handelen.

Geld verdienen in Hay Day door bestellingen af te handelen

Op je boerderij staat een prikbord waar bestellingen worden verzameld. Je ziet dat de geopende bestelling op de onderstaande afbeelding is voor vier broden, vier maïskolven en vier room. Je ziet ook dat je op dit moment slechts twee broden, drie maïskolven en drie room hebt. Waardoor je automatisch ook weet dat je nog twee broden, één maïskolf en één room moet produceren voor je deze bestelling compleet hebt. Zodra je een bestelling compleet hebt, kun je de vrachtwagen op pad sturen. Zodra deze terug komt, krijg je munten en sterren. In dit voorbeeld ontvang je voor vier broden, vier maïskolven en vier room 220 munten en 81 sterren.

Kun of wil je een bestelling niet afhandelen, dan kun je op de container drukken. De bestelling wordt dan verwijderd en je zult een nieuwe bestelling op je prikbord krijgen. Let wel op: je krijgt niet direct een nieuwe bestelling, dit duurt altijd even. Heb je een bestelling wel afgehandeld, dan zal er een nieuwe bestelling op je prikbord verschijnen.

Geld verdienen in Hay Day middels je marktkraam

Als je druk bezig bent met zaaien, oogsten en produceren dan kun je tegen het probleem aanlopen dat je schuur of je silo vol zit. Je kunt dan geen producten meer opslaan, totdat je weer ruimte hebt gecreëerd. Wat je in zo'n geval kunt doen, is spullen verkopen via je marktkraam. Helemaal vooraan je boerderij kun je de marktkraam vinden. Als je hierop klikt, opent de boerderijkraam zich. Je ziet allerlei kratten met daarin de tekst Nieuwe deal maken. Klik één van de kratten aan en selecteer wat je wilt verkopen.

Op de afbeelding is ervoor gekozen om appels te verkopen. Je kunt zelf een prijs instellen. Wil je snel geld verdienen in Hay Day, zet de prijs dan op maximaal. Er zijn zoveel spelers van Hay Day actief op elk moment van de dag, dat je vrijwel altijd je producten binnen tien minuten verkocht hebt. Let er wel op dat je wel kunt adverteren in de krant (gratis), anders kost het je één diamant om je product te koop te zetten. Je hebt elke vijf minuten een gratis advertentie tot je beschikking.

Geld verdienen in Hay Day met de gebouwen in je stad

Halverwege de maand mei kwam er een update voor Hay Day beschikbaar, waarbij je naast je boerderij ook een stad kunt runnen. Hier kun je diverse gebouwen neerzetten, zoals een kruidenierswinkel, een bioscoop, een restaurant, en een bed & breakfast. Hier kun je nieuwe bezoekers bedienen. Je kunt per gebouw een bepaald aantal mensen toelaten die je dan tegelijkertijd kunt bedienen.

Op de afbeelding zie je dat de betreffende bezoekers vier broden en vier wortels wil kopen. Je sleept de bestelling naar de bezoeker toe om deze af te handelen. Daarvoor terug krijg je het genoemde aantal munten, sterren en harten. In dit geval verdien je met het afhandelen van deze bestelling dus 56 munten. Eens per zoveel tijd (afhankelijk van het gebouw) kun je nieuwe mensen binnenlaten en bedienen.
© 2014 - 2020 Loraine91, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Wat kost een boerderij (woning)?Voor veel mensen is een verbouwde boerderij op het Drentse platteland het ideaal. Na pensionering een boerderij kopen en…
Verbrede landbouw: BoerenwinkelVerbrede landbouw is een groeiende trend in Nederland. De activiteiten die naast de hoofdtak, de boerderij, worden uitge…
Remeker - Jersey BoerenkaasRemeker kaas is biologische kaas die wordt gemaakt op boerderij De Groote Voort in Lunteren. Voor de productie van deze…
Lammetjesdag: lammetjes kijken op de plaatselijke boerderijLammetjesdag: lammetjes kijken op de plaatselijke boerderijOp een Lammetjesdag is het mogelijk om een boerderij te bezoeken en de pasgeboren lammetjes en andere jonge dieren te be…

Een bordspel kopen: hoe vind je de leukste?Je wilt een bordspel kopen, maar je weet niet welke. Dat is ook niet zo vreemd, want het aanbod aan bordspellen is tegen…
Hay Day: ontdek het boerenlevenHay Day is een populair boerderijspel van ontwikkelaar Supercell dat online gespeeld wordt. In dit spel is het de bedoel…
Bronnen en referenties
  • Inleidingsfoto: SuperCell, Wikimedia Commons (Publiek domein)

Reageer op het artikel "Hoe kun je geld verdienen in Hay Day?"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan
Infoteur: Loraine91
Laatste update: 13-05-2018
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Spellen
Bronnen en referenties: 1
Schrijf mee!