Het spel Farm Heroes Saga, een puzzelspelletje

Dit puzzelspelletje kan je spelen op je mobiel of tablet en kan je koppelen aan Facebook. Via Facebook kan je dit ook op je computer spelen. De levels zijn uitdagend doordat de moeilijkheidsgraad oploopt. Daarom blijft het spel lang leuk om te spelen. Veel mensen vinden level 99 een lastig level. Hier vind je tips om dit lastig leven toch te halen.

Het bedrijf King

Het bedrijf is opgericht in augustus 2003 onder de naam Midasplayer.com. Later werd de naam gewijzigd in King.com. Inmiddels heet het bedrijf kortweg King. De firma heeft vestigingen in Stockholm, London, Malmö, Berlijn, Boekarest, San Francisco, Barcelona en Malta. Het bedrijf King maakt spelletjes zoals:
 • Farm Heroes Saga
 • Candy Crush Saga
 • Pet Rescue Saga
 • Papa Pear Saga
 • Pyramid Solitaire Saga
 • Pepper Panic Saga
 • Bubble Witch Saga

Hoe speel je Farm Heroes Saga?

Het doel van het spelletje is om zoveel mogelijk gelijke objecten op een rij te krijgen. Farm Heroes Sage is boerderij gerelateerd, dus je moet groenten op een rij zien te krijgen en verderop in het spel ook bloemen, wateremmers en kuikens ontgrendelen. Het spel lijkt een beetje op Candy Crush Saga. Het verslavende element van deze spelletjes zit het in het feit dat je toch een beetje moet nadenken om achter de juiste combinaties en trucs te komen. De uitdaging om door een level heen te komen wordt steeds groter en wanneer dit lukt, geeft het een kick.

De verschillende boosters

Je kan in het spel verschillende boosters halen. Iedere booster heeft zijn eigen eigenschappen.
 • De schep kan je gebruiken om één vakje leeg te maken. Deze booster kost geen extra zet.
 • De tractor kan je gebruiken om een hele rij weg te halen.
 • Dan heb je ook nog de bonus booster. Deze zorgt ervoor dat de groente van jouw keuze extra punten waard is, zo kom je sneller aan het benodigde aantal.
 • Het hondje verwijdert alle onderdelen van één kleur. Deze worden dan opgeteld bij je punten.
 • De booster die alle mopperende gewassen in normale gewassen veranderd. Wanneer je een combinatie maakt waarin mopperde gewassen zitten, krijg je hier geen punten voor.

Verdiensten in het spel

Tijdens het spel kan je Magic Beans verdienen. Hoe beter je het level hebt gespeeld, hoe meer bonen dit oplevert. Deze bonen kan je gebruiken om bepaalde levels makkelijker te maken. Je kan dan kiezen tussen Hard (zonder bonen), medium (met 500 bonen) en easy (met 1000 bonen). Ook kan je goudstaven verdienen wanneer je het spel speelt op de mobiele telefoon of de tablet. Het nadeel van spelen op de tablet en telefoon is dat het spel daar minder levels heeft dan via Facebook op de computer. Een ander nadeel is dat je via de tablet vrij makkelijk een aankoop doet, die je misschien niet wilt, dus het is aan te raden om de in-game aankopen uit te zetten bij de instellingen van je tablet.

Het moeilijkste level

Level 99 is het moeilijkste level in het spel. In het spel komen maar vier appels voor en je hebt er veertien nodig om het level te kunnen voltooien. Toch is het te doen. Maak combinaties rondom de appels zodat ze meer waard worden. Eerst de wortels en daarna de uien. Hierdoor worden de appels meer waard. Gebruik nu de bonus booster voor de appels en je hebt veertien appels verzameld. Zonder bonus booster is dit level niet te halen.
© 2014 - 2024 Katinka900, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
Candy Crush: boosters kopen en gratis boosters ontvangenCandy Crush: boosters kopen en gratis boosters ontvangenDe game Candy Crush is enorm populair, zo erg zelfs dat duizenden mensen eraan verslaafd zijn geraakt. Dit leidt ertoe d…
Slimme tips voor Facebook-spelletjesSlimme tips voor Facebook-spelletjesWil je tips hoe je gratis meer levens kunt krijgen met Candy Crush of Farm Saga Heroes? Of wil je meer lezen over hoe je…
Candy Crush - Uitleg en HintsCandy Crush - Uitleg en HintsCandy Crush Saga is op dit moment het spel voor op de Iphone, Android en Facebook. Het is gebaseerd op het spelletje Bej…
Candy Crush SagaCandy Crush SagaCandy Crush Saga is een relatief simpel spelletje dat lijkt op het bekende puzzelspel Bejeweled. Maar wat is er nu zo sp…

De leukste spellen en activiteiten voor een groepDe leukste spellen en activiteiten voor een groepSoms is het lastig om een origineel en leuk spel te vinden, dat geschikt is voor een groep kinderen of volwassenen. Je k…
Online spelen op GameduellEen kaartspel spelen online kan leuk en gezellig zijn. As je daarmee ook echt geld kunt winnen, dan maakt dat het kaarts…
Bronnen en referenties
 • http://about.king.com/about
Katinka900 (661 artikelen)
Laatste update: 19-10-2016
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Spellen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.