Groepsspelen van de Staatsloterij

Groepsspelen van de Staatsloterij De Staatsloterij biedt nu de mogelijkheid om in een groep deel te nemen aan de loterij. Met de gezamenlijke inleg worden er loten gekocht. De gewonnen prijzen zullen verdeeld worden over de deelnemers.
Iedere deelnemer aan de Staatsloterij heeft een zeer kleine kans om een grote prijs te winnen. Toch zijn er iedere trekking deelnemers die een hoog bedrag winnen. Dit maakt loterijen ook succesvol, er bestaat een kans dat u een interessant bedrag gaat winnen. Om de kansen iets te vergroten, kunt u nu als een groep gaan deelnemen. In een groep wordt het geld bij elkaar gelegd en voor het gehele bedrag worden hele staatsloten gekocht. Voor het resterende bedrag worden nog zoveel mogelijk 1/5e loten gekocht en de rest blijft staat.

Het is de bedoeling dat vrienden of collega’s samen deelnemen en ook samen winnen of verliezen.

Hoe werkt het groepsspelen van de Staatsloterij?

Eén persoon maakt een groep aan op Staatsloterij.nl. Dit wordt de captain van de groep. Vervolgens kan hij of zij meerdere mensen uitnodigen om zich aan te sluiten bij de groep. De captain is te vergelijken met de leider van de groep. Hij bepaalt wie wordt toegelaten in de groep, hoe hoog de inleg is en de eventuele eindcijfer(s) waar de groep mee gaat spelen. De overige deelnemers moeten het hier uiteraard wel mee eens zijn.

Een vast bedrag per maand inleggen

Iedere deelnemer in een groep moet maandelijks hetzelfde bedrag inleggen (minimaal € 7,50). De prijzen worden verdeeld over alle deelnemers. De captain kan een voorstel doen om het bedrag te verhogen of te verlagen.

Iedere deelnemer heeft zijn eigen account

Iedereen die deel wil nemen moet een eigen account aanmaken op Staatsloterij.nl. Door in te loggen kunt u ook de status opvragen van uw account, de gewonnen prijzen raadplegen en de lotnummers inzien.

Wat wordt er van de leden verwacht?

Maandelijks wordt het afgesproken bedrag geïncasseerd, ze hoeven verder geen actie te ondernemen.

Gaat het om hele staatsloten of 1/5e staatsloten?

Van het gezamenlijke bedrag worden zoveel mogelijk hele staatsloten gekocht. Van het bedrag dat vervolgens overblijft worden nog zoveel mogelijk 1/5e loten gekocht.

Wat gebeurt er met de gewonnen prijzen?

Het bedrag wordt gestort in de winstsaldo’s van de deelnemers. Het bedrag komt terecht in uw persoonlijke saldo die u kunt raadplegen in uw account. Dit bedrag blijft staan, tenzij het een bepaald bedrag overtreft, dan wordt het uitbetaald naar uw tegenrekening. U kunt tussentijds ook een verzoek indienen om uw winstsaldo over te laten boeken naar uw bankrekening.

Rekenvoorbeeld

Een groep heeft 15 deelnemers die ieder maandelijks een bedrag inleggen van € 17,50. Iedere maand ontvangt de Staatsloterij dus € 262,50. Van dit bedrag kopen ze zoveel mogelijk hele staatsloten, dus 17 hele loten voor € 255. Van de restende €7,50 worden nog twee 1/5e loten gekocht. De resterende € 1,50 wordt verdeeld over alle deelnemers. Ieder krijgt € 0,10 gestort in hun winstsaldo.

Er wordt een groepspagina aangemaakt

Dit is een pagina waarop alle deelnemers kunnen inloggen en bijvoorbeeld de groepswinst kunnen inzien en lotnummers opvragen. Onderling kunnen er berichtjes verstuurd worden.
© 2011 - 2024 Juul, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De winkansen van de StaatsloterijDe winkansen van de StaatsloterijDoor mee te spelen met de Staatsloterij of andere loterijen, maakt u kans om grote geldbedragen te winnen. Deze kans is…
Staatsloterij: oprecht kans op winnen?De Staatsloterij is in 1848 ontstaan en in 1992 ondergebracht in Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij. Iedere…
Nederlandse schatkist de grote winnaar van loterijenNederlandse schatkist de grote winnaar van loterijenDe Nederlandse staatskas wordt flink gespekt door de legale loterijen. De belastingdruk is dermate hoge dat de staatskas…
Winnende eindcijfers en andere strategieën bij loterijenBij diverse loterijen moet u zelf een keuze maken uit uw lotnummers of eindnummers. Dit geldt zowel voor de Staatsloteri…
Win for life - Hoeveel kans heb je om te winnen?Win for life - Hoeveel kans heb je om te winnen?Iedereen in België kent het wel, het krasspel van de Nationale loterij. Kras de vakjes weg en kijk of het winnende cijfe…
Bronnen en referenties
  • Staatsloterij.nl
Juul (897 artikelen)
Gepubliceerd: 20-08-2011
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Kansspelen
Bronnen en referenties: 1
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.