Een tijdschrift of tijdschriftenbon cadeau doen

Een tijdschrift of tijdschriftenbon cadeau doen Gedurende een jaar zijn er verschillende verjaardagen en feestdagen waarbij je iemand een cadeau kunt geven. Als iemand graag tijdschriften leest, is het leuk om daar iets mee te doen. Er zijn verschillende manieren om iemand te verrassen met een tijdschrift.

Een tijdschrift in de winkel

Er zijn nog steeds veel tijdschriften gewoon in de winkel verkrijgbaar die je iemand cadeau zou kunnen geven. Leuk inpakpapier eromheen of oprollen met een lint en je bent al een heel eind. Tegenwoordig zijn tijdschriften op allerlei locaties verkrijgbaar, van de supermarkt tot een kiosk of een boekhandel. Bij de ene locatie is het aanbod groter dan bij de andere. Zeker voor de wat specifiekere tijdschriften zal men toch eerder slagen in een boekhandel met een tijdschriftenafdeling waar een groot assortiment aanwezig is. Vaak zijn ook Engelstalige of anderstalige tijdschriften hier te verkrijgen.

Een tijdschrift kopen via internet

Op het internet is tegenwoordig ook een groot assortiment van tijdschriften te vinden. ER zijn verschillende websites waar je een los tijdschrift kunt bestellen en laten bezorgen. Als dit op een werkdag voor een bepaald tijdstip gebeurd, ligt het bestelde tijdschrift vaak de volgende werkdag in de brievenbus. Op deze manier kun je een iemand verrassen door een tijdschrift, of meerdere, bij iemand te laten bezorgen. Dit is vooral leuk als je iemand (of jezelf) eenmalig een los tijdschrift cadeau wilt doen.

Proefabonnementen voor tijdschriften

Een andere manier om tijdschriften cadeau te geven is via een proefabonnement. Dit is vooral handig als je weet dat iemand een voorkeur heeft voor een bepaald tijdschrift. Vaak zijn deze proefabonnementen op speciale websites te vinden die tal van proefabonnementen aanbieden voor allerlei soorten tijdschriften. Meestal hebben ze voor één dezelfde tijdschrift verschillende proefabonnementen die verschillen qua duur. Eén abonnement geldt bijvoorbeeld voor 3 nummers en een ander voor 10 nummers. Zo kun je het cadeau aanpassen aan je budget.
Ook vind je aanbiedingen voor proefabonnementen bij tijdschriften die gekocht zijn in de winkel. Door een bijgeleverde antwoordkaart in te vullen en op te sturen, kan een proefabonnement aangevraagd worden.

Het handige van een proefabonnement is dat iemand (of jijzelf) het tijdschrift kan uitproberen zonder er voor lange tijd aan vast te zitten. Een proefabonnement loopt meestal automatisch af. Stel je hebt een proefabonnement voor 3 nummers van een maandblad. Dan krijg je na een eenmalige betaling het maandblad gedurende 3 maanden thuisgestuurd. Na die 3 maanden stopt het abonnement en ontvang je niks meer. Het is altijd wel verstandig om de voorwaarden door te nemen voordat je een abonnement afsluit om er zeker van te zijn dat je met een proefabonnement te maken hebt die inderdaad vanzelf afloopt zonder dat je verplicht bent een vervolgabonnement te nemen.

Een tijdschriftenbon cadeau doen

Wil je iemand een tijdschrift cadeau doen in de vorm van een proefabonnement, maar heb je geen idee waar zijn of haar naar voorkeur uitgaat, dan komt een tijdschriftenbon goed van pas. Met een tijdschriftenbon kan iemand zelf een proefabonnement kiezen uit een assortiment. Tijdschriftenbonnen zijn er in verschillende waarden. Afhankelijk van het budget kun je een bon geven met een lagere waarde zodat degene die het krijgt het in één keer kan gebruiken. Of je geeft een bon met een hogere waarde, zodat iemand een groter abonnement kan kiezen of meerdere kleine abonnementen. Bij sommige tijdschriftenbonnen hoeft het tegoed meestal niet in één keer te worden opgemaakt. Dit is wel afhankelijk van de tijdschriftenbon die je geeft en de voorwaarden die erbij horen. Er is ook een bon die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Elke kleur staat voor een bepaalde waarde en bij elke waarde kun je 1 tijdschrift kiezen uit het aangeboden assortiment. Bij het tijdschrift staat aangegeven hoeveel nummers je ontvangt bij de desbetreffende bonwaarde.

Al met al zijn er genoeg mogelijkheden om een tijdschrift cadeau te doen. Naast een ander kun je natuurlijk ook jezelf een tijdschrift of proefabonnement cadeau doen! Stel dat iemand niet graag tijdschriften leest. Geen paniek. Vaak hebben bepaalde websites die proefabonnementen of tijdschriftenbonnen aanbieden ook verschillende dagbladen en kranten in hun assortiment.
© 2009 - 2024 Rinfo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming is vermenigvuldiging verboden. Per 2021 gaat InfoNu verder als archief, artikelen worden nog maar beperkt geactualiseerd.
Gerelateerde artikelen
De Nationale TijdschriftenbonDe nationale tijdschriftenbon is een kaart met een bepaald tegoed voor een tijdschriftenabonnement naar keuze. Op dit mo…
Lof tijdschrift voor werkende moeders met ambitieEen tijdschrift voor werkende moeders met ambitie gemaakt door werkende moeders. Moeders die graag succesvol zijn op zow…
Wat je kunt doen met oude tijdschriftenWat je kunt doen met oude tijdschriftenHeb je een abonnement in je huishouden of koop je geregeld los een tijdschrift in de winkel, dan heb je zo een hele stap…

Zeebaarzen met kunstaasZeebaars is de meest spectaculaire sportvis van de Nederlandse kustwateren, maar zeebaars is ook een zeer slimme vis met…
Leuke en bijzondere workshops in NederlandLeuke en bijzondere workshops in NederlandServies beschilderen, digeridoo spelen, wijn maken of graffiti spuiten; dit zijn slechts een aantal voorbeelden van ding…
Rinfo (8 artikelen)
Laatste update: 06-03-2016
Rubriek: Hobby en Overige
Subrubriek: Diversen
Per 2021 gaat InfoNu verder als archief. Het grote aanbod van artikelen blijft beschikbaar maar er worden geen nieuwe artikelen meer gepubliceerd en nog maar beperkt geactualiseerd, daardoor kunnen artikelen op bepaalde punten verouderd zijn. Reacties plaatsen bij artikelen is niet meer mogelijk.